Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε ..στο Πουρνάρι Δομοκού Φθιώτιδας..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ...



Police-Voice blog ➤
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε πριν από είκοσι περίπου ημέρες, σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στο Πουρνάρι Δομοκού Φθιώτιδας

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) υπηκόων Πακιστάν, καθώς και ενός ακόμη αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ομοεθνούς συνεργού τους για ληστεία

Εξιχνιάσθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής και συστηματικής έρευνας που διεξάγεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ληστεία που διαπράχθηκε την 09-10-2013 το βράδυ, σε βάρος 66χρονου ημεδαπού και της 72χρονης συζύγου του στην οικία τους, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πουρναρίου Δομοκού Φθιώτιδας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία, σε βάρος δύο (2) υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 27 και 25 ετών, καθώς και ενός ακόμη ομοεθνούς συνεργού τους, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται .

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 09-10-2013, οι τρεις δράστες, φορώντας κουκούλες τύπου « full – face », ακινητοποίησαν τον 66χρονο την ώρα που μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόστεγο του σπιτιού του και αφού του έδεσαν τα χέρια με σχοινί και του φίμωσαν το στόμα, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (130) περίπου ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και αφού ακινητοποίησαν και την 72χρονη σύζυγό του, της οποίας επίσης έδεσαν τα χέρια και φίμωσαν το στόμα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή βέρα και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση (σχετικό το από 10-10-2013 Δελτίο Τύπου μας).

Στο σπίτι του ζευγαριού μετέβη Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξερεύνηση του χώρου.

Από την πρόοδο της έρευνας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και των πληροφοριών, που οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας συνέλλεξαν με μεθοδικότητα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο εκ των τριών δραστών.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δύο δραστών και την ταυτοποίηση του συνεργού τους, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας
Πηγή ➤ .http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου