Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο k9 «Ντιέγκο» μύρισε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης...«Ξετρύπωσε» ηρωϊνη από τις αποσκευές 25χρονου αλλοδαπού και κερδισε επάξια την καραμελα του ..! ! !



Police-Voice blog ➤

Ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής ανέλαβε υπηρεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έφτασε στο Τελωνείο ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη


Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο ένας από τους δυο σκύλους του τελωνείου των Κήπων στον Έβρο. Ο «Ντιέγκο», που έχει γίνει... θρύλος με τους αλλεπάλληλους εντοπισμούς ναρκωτικών και τις συλλήψεις των μεταφορέων τους, ανακάλυψε πάλι μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής ανέλαβε υπηρεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έφτασε στο Τελωνείο ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη και έκανε έλεγχο σε όλες τις αποσκευές που ήταν στοιβαγμένες στον ειδικό χώρο. Τα πανίσχυρα ρουθούνια του δεν άργησαν να εντοπίσουν ένα ύποπτο σακίδιο πλάτης.

Μόλις ο «Ντιέγκο» αντέδρασε θετικά, οι τελωνειακοί ερεύνησαν το σακίδιο και διαπίστωσαν ότι ραμμένες μέσα στη φόδρα του ήταν συσκευασίες με συνολικά δυο κιλά και 250 γραμμάρια ηρωίνης! Ο ιδιοκτήτης του, ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος ταξίδευε με το λεωφορείο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.
Πηγή ➤ .protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου