Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Θρίλερ με το θάνατο 17χρονης...Είχε έρθει από τα Γιάννενα στην Αθήνα για τις γιορτές...Και πήγε στο σπίτι ενός άνδρα στην Ηλιούπολη τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....
Police-Voice blog ➤

Δύο άντρες φέρονται να έδωσαν με το ζόρι ναρκωτικά στην ανήλικη και κατόπιν να την κακοποίησαν σεξουαλικά

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση μιας νεαρής κοπέλας, από τα Γιάννενα, που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου, στο νοσοκομείο "Ασκληπιείο" της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα για τις μέρες των εορτών και διέμεναν σε ένα φιλικό σπίτι. Την Πέμπτη, πριν το τραγικό συμβάν, επισκέφθηκε το σπίτι ενός άντρα στην Ηλιούπολη. Ενδεχομένως να γνώριζε το συγκεκριμένο άντρα μόνο μέσω του facebook, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Ακόμη, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, στο σπίτι υπήρχε και ένας φίλος του, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. 

Οι δύο άντρες, ηλικίας 33 και 37 ετών, φέρονται να έδωσαν ναρκωτικά στην ανήλικη και κατόπιν να την κακοποίησαν σεξουαλικά. 

Αργά το βράδυ της Πέμπτης o ένας από τους δύο άντρες μετέφερε την κοπέλα στο "Ασκληπιείο" της Βούλας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους γιατρούς πως πέθανε στο σπίτι του από παθολογικά αίτια και έφυγε. Η κοπέλα ωστόσο ήταν σε κώμα και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει παραγγελία για τοξικολογική εξέταση, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δυο χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ερωτική πράξη φύση και παρά φύση, με το ενδεχόμενο του βιασμού να παραμένει ανοιχτό. 

Οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν από την αστυνομία, συνελήφθησαν και κρατούνται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή ➤http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου