Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Λειτουργεί ξανά το κέντρο επιχειρήσεων της ΔΙ.ΑΣ κανενα σχολιο



Police-Voice blog ➤
Από σήμερα λειτουργεί ξανά το κέντρο επιχειρήσεων της ΔΙ.ΑΣ, το οποίο θα κατευθύνει και θα συντονίζει τη Μονάδα και όλες τις ομάδες της στην Αττική, ενιαία, όπως προέβλεπε και προβλέπει ο σχεδιασμός δράσης της Υπηρεσίας.
Την κατάργηση του Κέντρου επιχειρήσεων της ΔΙ.ΑΣ επέβαλλε αρχικά η κατάργηση του ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας και η εφαρμογή του παρωχημένου τεχνολογικά και υπηρεσιακά αναλογικού συστήματος επικοινωνίας.

Στην πολύ πρόσφατη συνάντηση του ΣΕΦΕΑΑ με τον κύριο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε εκτενής αναφορά για την υπηρεσιακή αναγκαιότητα επιστροφής στο κέντρο επιχειρήσεων της ΔΙ.ΑΣ, συνάντηση από την οποία προέκυψε η δέσμευση του κυρίου Αρχηγού για εκτίμηση της δυνατότητας εφαρμογής του αιτήματός μας και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει "ευήκοον ους" του κ. Αρχηγού και δείγμα έμπρακτης στήριξης των υπηρεσιών που προΐσταται.

Φυσικά το μεγάλο ζητούμενο αποτελεί η εφαρμογή της δέσμευσης για επαναφορά στην σύγχρονη τεχνολογία επικοινωνίας που ουσιαστικά θα αποκαταστήσει την ίδια την επικοινωνία, μιας και σήμερα τυπικά και ουσιαστικά απουσιάζει από τις Υπηρεσίες της Αττικής.
Πηγή:sefeaa.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου