Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι νέες άγριες μέθοδοι της νέας «γενιάς» ληστών..Οι συμμορίες των Γεωργιανών..Δεν διστάζουν να δολοφονούν



Police-Voice blog ➤
«Ακούμπαγαν το καυτό σίδερο στην κοιλιά μου» 

Μια νέα «γενιά» πολύ πιο αδίστακτων και βίαιων κακοποιών έχει γεννήσει η κρίση. Ενώ οι ληστείες μειώνονται, η βία που ασκείται στα θύματα κορυφώνεται, αφού οι ληστές, σίγουροι...
ότι οι άνθρωποι στους οποίους επιτίθενται κρύβουν λεφτά στο σπίτι τους, δεν διστάζουν να τους απειλήσουν με κατσαβίδια, μαχαίρια ή και... πυρακτωμένα σίδερα σιδερώματος.

Εκατοντάδες πολίτες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», έχουν βιώσει βίαιες εισβολές στα σπίτια τους που σε αρκετές περιπτώσεις κατέληξαν σε δολοφονίες των ομήρων τους ή σε σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Η συμμορία των Γεωργιανών

«Ακούμπαγαν το καυτό σίδερο στην κοιλιά μου». Αυτή η περιγραφή ανήκει σε σύζυγο δερματολόγου στο Χαλάνδρι που έπεσε θύμα της σπείρας των Γεωργιανών. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της και επιτέθηκαν με αγριότητα στην ίδια, τον σύζυγό της, την οικιακή τους βοηθό για να τους  υποχρεώσουν να αποκαλύψουν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Με ένα καυτό σίδερο απείλησαν και μια τετραμελή οικογένεια δικηγόρου. Οι κακοποιοί ζητούσαν επιτακτικά να τους δώσουν τα χρήματα και τα τιμαλφή που είχαν στο σπίτι τους,  και όταν ο δικηγόρος αρνήθηκε έβαλαν το σίδερο στην πρίζα και του προκάλεσαν εγκαύματα για να τον αναγκάσουν να μιλήσει.

Στις αρχές του προηγούμενου Μαρτίου η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε ένα από τα μέλη της άγριας συμμορίας των Γεωργιανών, τον 35χρονο Γκεόργκι Μασαρασίλι και αν και η συμμορία αρχικά αποσύρθηκε από το φόβο της σύλληψης, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι επανήλθε και έκανε ήδη την πρώτη της εμφάνιση στους Θρακομακεδόνες.

Οι συμμορίες των Γεωργιανών

Το πάνω χέρι, όπως σημειώνουν «Τα Νέα» στις σκληρές συμμορίες έχουν πάρει οι Γεωργιανοί, οι  οποίο δεν διστάζουν να κακοποιήσουν άγρια τα θύματά τους. Τα παραδείγματα ηλικιωμένων που βρέθηκαν με σπασμένα σαγόνια, χέρια,πόδια και άγρια ξυλοκοπημένα είναι πολλά.

Δεν διστάζουν να δολοφονούν

Η αγριότητα των ληστών που δρουν το τελευταίο διάστημα δεν έχει κανένα όριο. Είναι χαρακτηριστικό, όπως φαίνεται και εκ του αποτελέσματος, ότι δεν διστάζουν ακόμη και να δολοφονούν τα θύματά τους. Μια 82χρονη βρέθηκε νεκρή στα Εξάρχεια πριν μερικούς μήνες, όταν πέθανε από ασφυξία λόγω της μονωτικής ταινίας με της οποίας της έκλεισαν το στόμα οι ληστές. Στα τέλη Ιουλίου ένας 83χρονος βρέθηκε δολοφονημένος, από χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του στα Καμίνια.

Πηγή: iefimerida.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου