Όταν ο 81χρονος άνδρας τους απάντησε ότι δεν υπήρχαν δουλειές στην περιοχή, δέχθηκε ξαφνικά... ερωτική επίθεση από τις δυο γυναίκες που άρχισαν να τον χαϊδεύουν και το έταζαν στιγμές απόλαυσης αν τους έβρισκε δουλειά! Όμως, ξαφνικά, τα χάδια διακόπηκαν και οι δύο γυναίκες το έβαλαν στα πόδια. Ο ηλικιωμένος χρειάστηκε μερικά λεπτά ώσπου  να συνέλθει και να αντιληφθεί ότι του είχαν «βουτήξει» 300 ευρώ μέσα από την τσέπη του, όμως τότε ήταν αργά καθώς οι δράστιδες είχαν εξαφανιστεί. 

Όταν ο 81χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα και κατήγγειλε την κλοπή, οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων από τις οποίες αναγνώρισε τις δύο γυναίκες, που έχουν «ξαφρίσει» και άλλους ηλικιωμένους με παρόμοιες επιθέσεις... αγάπης! Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Άλλες τρεις νεαρές γυναίκες κατάφεραν να αδειάσουν το ταμείο ενός καταστήματος στα Χανιά, κρατώντας απασχολημένη την 30χρονη ιδιοκτήτρια. Οι δράστιδες, δύο 25χρονες και μία 22χρονη, άρπαξαν 510 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν αλλά  συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέας Κυδωνίας και ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
parapolitika.gr