Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κρήτη Χωρίς τέλος τα επεισόδια με Βρετανούς τουρίστες στα Μάλια



Police-Voice blog ➤

Καταναλώνουν ακατάπαυστα αλκοόλ και προκαλούν ταραχή - Στο τελευταίο περιστατικό τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ

Το καλοκαίρι μπορεί να έφτασε στο τέλος του, μιας και από σήμερα μπήκαμε και επισήμως στο φθινόπωρο, αλλά τα επεισόδια από νεαρούς Βρετανούς που εξακολουθούν να καταναλώνουν ακατάπαυστα αλκοόλ στα Μάλια, δεν έχουν τελειωμό. Μάλιστα, στο τελευταίο περιστατικό τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ.

Οι δύο νεαροί Βρετανοί ήταν ήδη «τύφλα» στο μεθύσι όταν προσπάθησαν να μπουν στο μπαρ, όμως κρατούσαν στα χέρια τους ποτά που είχαν αγοράσει από άλλο μαγαζί και ο πορτιέρης δεν τους επέτρεψε την είσοδο. Εκείνοι αντέδρασαν φωνάζοντας και βρίζοντας, με αποτέλεσμα να βγει στην πόρτα ο ιδιοκτήτης που επανέλαβε ότι δεν τους επιτρέπεται η είσοδος. Όμως, οι μεθυσμένοι νεαροί του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και χρειάστηκε να επέμβουν αρκετοί πιο... νηφάλιοι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός του άτυχου επιχειρηματία, ο οποίος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, οι οποίοι πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο ώσπου να ξεμεθύσουν, για να οδηγηθούν το επόμενο πρωί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου