Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο ταξίαρχος της Οικονομικής Αστυνομίας, Απόστολος Αλαμάνας..Μια παραίτηση με πολλά ερωτήματα «έσκασε» σήμερα το πρωί σαν βόμβα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.



Police-Voice blog ➤

Κεραυνός εν αιθρία η σημερινή παραίτησή του - Ήταν από τα νέα ανερχόμενα πρόσωπα της ΕΛ.ΑΣ με πλούσιο βιογραφικό, πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό και άριστη γνώση των οικονομικών θεμάτων

Μια παραίτηση με πολλά ερωτήματα «έσκασε» σήμερα το πρωί σαν βόμβα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. 



Ο πρώην διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, που μετά τις τελευταίες κρίσεις του καλοκαιριού τοποθετήθηκε ως υποδιευθυντής στην ίδια υπηρεσία με μια επιστολή – φωτιά έφυγε από το Σώμα. 

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, καθώς ο ταξίαρχος Απόστολος Αλαμάνας ήταν από τα νέα ανερχόμενα πρόσωπα της ΕΛ.ΑΣ με πλούσιο βιογραφικό, πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό και άριστη γνώση των οικονομικών θεμάτων. 

Δεν είναι τυχαίο οτι τους μήνες που υπηρέτησε ως διευθυντής στην Οικονομική Αστυνομία είχε συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιστολή παραίτησης, παραθέτει λεπτομερώς τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το Σώμα. 

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής της ευρωπαϊκής αποστολής στην ΕΛ.ΑΣ, πέρασε απο πολλές μάχιμες υπηρεσίες απο τη Μαγνησία μέχρι την Αττική και ήταν συντονιστής όλων των επιχειρησιακών προγραμμάτων για την ασφάλεια στην Ε.Ε. 

Πηγή ➤protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου