Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αναλυτικά τα νέα Λιμενικά Φυλάκια που ανακοινώθηκαν - Πώς θα στελεχωθούν - Οι αποφάσεις του γενικού Επιθεωρητή Λ.Σ



Police-Voice blog ➤
Αναρτήθηκαν  στη Διαύγεια σήμερα νέες απόφασεις του γενικού Επιθεωρητή του Λ.Σ για την ίδρυση Λιμενικών Φυλακίων σε όλη τη χώρα, για τη χρονική διάρκεια λειτουργίας τους και τη στελέχωσή τους όπως προβλέπει ο "Καλλικράτης" ( Π.Δ 81 - Ανάδιάρθρωση Περιφερειακών Διοικήσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και Λιμενικών Αρχών και ρύθμιση θεμάτων στελέχωσης αυτών. 'Εχουν δημοσιευτεί οι ιδρύσεις των λιμενικών φυλακίων:
ΞΑΒΕΡΙΟΥ που υπάγεται στο Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κ.Λ Πειραιά η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και από ώρα 06:00 έως 23:00. Το ωράριο λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διοικητή του Α΄Λ/Τ Τζελέπη. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε έξι (06) άτομα.
ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ που υπάγεται στο Α' Λιμενικό Τμήμα του Κ.Λ Πειραιά η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και από ώρα 05:30 έως 21:30. Το ωράριο λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διοικητή του Α΄Λ/Τ Τζελέπη. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε έξι (06) άτομα.
ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ που υπάγεται στο Ε' Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κ.Λ.Πειραιά η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Από 14 Σεπτεμβρίου έως 14 Ιουνίου κατά τις ημέρες Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο από 07:30 έως 15:30. Από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου κατά τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη - Πέμπτη –Παρασκευή και Σάββατο από 07:30 έως 15:30. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε ένα (01) άτομο.
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ που υπάγεται στο Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κ.Λ.Πάτρας η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε εικοσιτετράωρη βάση. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε έξι (06) άτομα που θα διατίθενται από το Α΄Λ/Τ Ρίου, εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας.
ΣΟΥΒΑΛΑΣ που υπάγεται στο Λ/Χ Αίγινας η χρονική  διάρκεια λειτουργίας του θα ορίζεται με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Αίγινας. Η στελέχωσή του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Αίγινας.
ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ  που υπάγεται στο Λ/Χ Αίγινας η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου σε εικοσιτετράωρη βάση και από 01 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου από 10:00 έως 18:00. Η στελέχωση του από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου θα ανέρχεται σε τέσσερα (04) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Αίγινας. Από 01 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου η στελέχωσή του θα ανέρχεται σε δύο (02) άτομα. Η στελέχωσή του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Αίγινας.
ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ που υπάγεται στο Λ/Χ Αίγινας η χρονική διάρκεια λειτουργίας του θα ορίζεται με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Αίγινας. Η στελέχωσή του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Αίγινας.
ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ που υπάγεται στο Λ/Χ Κορίνθου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους από 08:00 έως 20:00. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Κορίνθου.
ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ που υπάγεται στο Κ.Λ.Ραφήνας η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους τις ημέρες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή. Πέραν αυτής της χρονικής περιόδου το Λιμενικό Φυλάκιο Αγίας Μαρίνας θα λειτουργεί κατά τις επίσημες αργίες αλλά και την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας εκάστου έτους. Το ωράριο λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ραφήνας. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ραφήνας.
ΑΣΤΑΚΟΥ  που υπάγεται στο Β' Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου του Λ/Χ Μεσολογγίου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Από 01 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου θα είναι καθημερινή από τις 08:00 έως τις 16:00. Από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου η λειτουργία του Λιμενικού Φυλακίου Αστακού θα είναι καθημερινή από τις 06:00 έως τις 22:00. Το ωράριο λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Μεσολογγίου κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διοικητή του Β΄Λ/Τ Πλατυγιαλίου. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Μεσολογγίου κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διοικητή του Β΄Λ/Τ Πλατυγιαλίου.
ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ  που υπάγεται στο Κ.Λ. Χανίων η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Από 01 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου το Λιμενικό Φυλάκιο Γεωργιούπολης θα λειτουργεί από 08:00 έως 22:00 και από 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Μαΐου θα λειτουργεί κατόπιν Ημερήσιας Διαταγής που θα εκδίδεται από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χανίων. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Χανίων.
ΤΟΛΟΥ  που υπάγεται στο Λ/Χ Ναυπλίου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους σε εικοσιτετράωρη βάση.Η στελέχωση του θα ανέρχεται στα τέσσερα (04) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου.
ΚΑΨΑΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ που υπάγεται στο Β' Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λ/Χ Νεάπολης Βοιών η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους. Για το χρονικό διάστημα από 01 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου και από 01 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου το Λιμενικό Φυλάκιο Καψαλίου Κυθήρων θα λειτουργεί από 07:00 έως 23:00. Από 01 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου το Λιμενικό Φυλάκιο Καψαλίου Κυθήρων θα λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση.Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε τρία (04) άτομα.
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ που υπάγεται στο Λ/Χ Νεάπολης Βοιών η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου από 07:00 έως 23:00 εκάστου έτους .Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε τρία (03) άτομα.
ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που υπάγεται το Κ.Λ. Καλαμάτας η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από τις 07:30 έως 15:30. Το ωράριο λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Καλαμάτας. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Καλαμάτας.
ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που υπάγεται στο Κ.Λ. Κέρκυρας η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε εικοσιτετράωρη βάση. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε έξι (06) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Κέρκυρας. Η στελέχωσή του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Κέρκυρας
ΜΑΝΔΟΥΚΙΟΥ που υπάγεται στο Κ.Λ. Κέρκυρας  η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε εικοσιτετράωρη βάση. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε πέντε (05) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Κέρκυρας. Η στελέχωσή του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Κέρκυρας
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΡΟΔΟΥ που υπάγεται στο Κ.Λ Ρόδου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε εικοσιτετράωρη βάση. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε δώδεκα (12) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου.
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ  που υπάγεται στο Κ.Λ. Ρόδου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Απριλίου έως 10 Νοεμβρίου εκάστου έτους και από ώρα 07:00 έως 23:00. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε τρία (03) άτομα.
ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΩ  με υπαγωγή στο Λ/Χ Κω η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους και από ώρα 08:00 έως 22:00. Το ωράριο λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Κω. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε τρία (03) άτομα και δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του l;Λιμενάρχη Κω.
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ με υπαγωγή στο Λ/Χ Κω η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε εικοσιτετράωρη βάση. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε πέντε (05) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Κω. Η στελέχωσή του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Κω.
ΕΛΟΥΝΤΑΣ  με υπαγωγή στο Λ/Χ Αγίου Νικολάου χρονική διάρκεια λειτουργίας του θα είναι εποχική από την 01 Μαρτίου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Το Λιμενικό Φυλάκιο Ελούντας από Δευτέρα έως Παρασκευή θα λειτουργεί από τις 07:30 έως τις 22:00. Σάββατο, Κυριακή καθώς και τις επίσημες αργίες θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 19:30. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε τέσσερα (04) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου.
ΠΙΣΩ ΑΕΤΟΥ που υπάγεται στο Λ/Χ Ιθάκης η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τις ημέρες και ώρες κατάπλου και απόπλου πλοίων. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Ιθάκης.
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΙΜΩΝ με υπαγωή στο Λ/Χ Ζακύνθου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Κατά το διάστημα αυτό η λειτουργία του Λιμενικού Φυλακίου θα είναι καθημερινή από τις 08:00 έως τις 22:00. Η στελέχωση του θα ανέρχεται στα τρία (03) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Ζακύνθου.
ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ που υπάγεται στο Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίβου του Λ/Χ Σαρωνικού η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε εικοσιτετράωρη βάση. Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε τέσσερα (04) άτομα εκ των οποίων ο αρχαιότερος βαθμοφόρος Λ.Σ. θα ορίζεται ως Προϊστάμενος του Λιμενικού Φυλακίου με Ημερήσια Διαταγή, η οποία θα εκδίδεται από τον Λιμενάρχη Σαρωνικού.
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ με υπαγωγή στο Κ.Λ Βόλου με χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους σε καθημερινή βάση από 11:00 έως 19:00 Η στελέχωση του θα ανέρχεται σε δύο (02) άτομα..
ΣΤΟΜΙΟΥ με υπαγωγή στο Α' Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κ.Λ. Βόλου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους σε καθημερινή βάση από 11:00 έως 19:00. Η στελέχωση του θα θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διοικητή του Α΄Λ/Τ Αγιόκαμπου.
ΛΙΜΝΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ με υπαγωγή στο Λ/Χ Αιδηψού η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους περιστασιακά σε ημέρες και ώρες που θα καθορίζονται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Αιδηψού. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή από τον Λιμενάρχη Αιδηψού.
ΩΡΕΩΝ που  υπάγεται στο Α' Λιμενικό τμήμα Πευκίου του Λ/Χ Αιδηψού η χρονική διάρκεια λειτουργίας ορίζεται κατά το χρονικό διάστημα από 01 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου εκάστου έτους από ώρα 06:00 έως 19:00 και κατά το χρονικό διάστημα από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους από 06:00 έως 21:00. H χρονική διάρκεια λειτουργίας του Λιμενικού Φυλακίου Ωρεών Ευβοίας δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή Λιμενάρχη Αιδηψού. Η στελέχωση του από 01 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Αιδηψού κατόπιν εισήγησης του Διοικητή του Α΄Λ/Τ Πευκίου. Από 01 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου η στελέχωσή του θα ανέρχεται σε τρία (03) άτομα.
ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ που υπάγεται στο Λ/Χ Καρύστου με διάρκεια λειτουργίας από 01 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου εκάστου έτους από ώρα 09:00 έως 21:00. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Καρύστου.
ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ  με υπαγωγή στο Λ/Χ Κύμης η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 01 Σεπτέμβριου έως 30 Ιουνίου δύο φορές την εβδομάδα σε ημέρες και ώρες καθοριζόμενες από τον Λιμενάρχη Κύμης. Από 01 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου θα λειτουργεί καθημερινά σε οκτάωρη βάση και η στελέχωσή του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Κύμης.
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ με υπαγωγή στο Λ/Χ Νάξου η χρονική διάρκεια λειτουργίας του ορίζεται από 10 Ιουλίου έως 5 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους. Ο χρόνος λειτουργίας του δύναται να τροποποιηθεί με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Νάξου. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Νάξου.
ΣΙΚΙΝΟΥ με υπαγωγή στο Λ/Χ Ιου - Θα λειτουργεί από την 1η Ιουλίου έως την 31η Αυγούστου κάθε έτους και η στελέχωση θα γίνεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη 'Ιου
ΑΡΚΙΤΣΑΣ με υπαγωγή στο Γ' Λιμενικό τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λ/Χ Στυλίδας -  Θα λειτουργεί όλο το χρόνο - 24 'ωρες το 24ωρο με 6 άτομα προσωπικό
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ που υπάγεται στο Α' Λιμενικό τμήμα Σκοπέλου του Λ/Χ Σκιάθου το ποίο θα λειτουργεί από 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Μαΐου εκάστου έτους από 07:00 έως 15:00 και από 01 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου εκάστου έτους από 07:00 έως 22:00. Η στελέχωση του θα καθορίζεται με Ημερήσια Διαταγή του Λιμενάρχη Σκιάθου κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διοικητή του Α΄Λ/Τ Σκοπέλου. 

Δώρα Βογιατζάκη
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου