Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

"Δεν γίνεται συνέχεια να έχουμε μόνο υποχρεώσεις, δεν έχουμε και κάποια δικαιώματα; ", Κείμενο αστυνομικού



Police-Voice blog ➤
Αναδημοσίευση του κειμένου γυναίκας αστυνομικού από τη σελίδα της ΣΚΑΥ στο facebook.
"Ήρθε ενα Σήμα που αφορούσε την "Ενίσχυση Δ/σης Αστυνομίας Λέσβου" σε Τμήματα της Γενικής Θεσ/νίκης καθώς και σε όλα τα ΤΔΛ Θεσ/νίκης. Το σήμα αυτό
έχει ως θέμα το φαινόμενο της παράνομης Λαθρομετανάστευσης στα θαλάσσια σύνορα μας. Ζητάνε εναν ορισμένο αριθμό ατόμων για ενίσχυση 1 μήνα, με δαπάνες δημοσίου.
Δεν γράφουν ούτε τι καταλύματα παρέχει η Μυτιλήνη, ούτε που θα σιτίζονται οι αποσπασμένοι. Το ποσό που θα πάρει ο αποσπασμένος στα χέρια του, η προκαταβολή (.. έτσι λένε) είναι 440 ευρώ, όπως στον Έβρο. Η μεταφορά των μετακινούμενων θα πραγματοποιηθεί με υπηρεσιακό λεωφορείο (εφόσον υπάρχει πληρότητα), αλλιώς με Μεσα Μαζικής Μεταφοράς ή ΙΧΕ... αλλά μέχρι τον ΛΙΜΕΝΑ Αναχώρησης (πλοίο)!.
Με 440 ευρώ, ο αποσπασμένος.. τί εισητηριο Λιμένα να πληρώσει, τί βενζίνες (άσχετα αν θα τα πάρει μετά) γιατί θα πρέπει να πάει μέχρι την Αθήνα... Αεροπλάνο δεν δικαιολογούν, έστω το ποσό που κοστίζει το καράβι, να το αφαιρέσουν απο το εισητήριο του αεροπλάνου. Δηλαδή το νησί έχει τα ίδια κριτήρια με την στεριά? δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω προκαταβολή, έστω το αντίτιμο του εισητηρίου του πλοίου? δηλαδή προκαταβολή + οδοιπορικά (πήγαινε-έλα).. δεν γίνεται συνέχεια να έχουμε μόνο υποχρεώσεις, δεν έχουμε και κάποια δικαιώματα? μπορείτε να κάνετε για αυτό?... Πιστεύω οτι θα συμφωνούν οι πιο πολλοί συνάδελφοι με αυτό."
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου