Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ



Police-Voice blog ➤
Υπόθεση παράνομης υιοθεσίας κατέγραψαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης 
Η 30χρονη (υπήκοος Βουλγαρίας) γυναίκα πήγε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης προκείμενο να γεννήσει το κυοφορούμενο κοριτσάκι της προσποιούμενη ότι είναι η σύζυγος Έλληνα άνδρα από την Εορδαία καθώς είχε δώσει στο νοσοκομείο το βιβλιάριο υγείας της Ελληνίδας. Όλα θα πήγαιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει αν δεν προσέκρουαν στην παρατηρητικότητα των γιατρών και μιας νοσηλεύτριας που δεν πείστηκαν ότι η Βουλγάρα ήταν η εμφανιζόμενη (στο βιβλιάριο υγείας) Ελληνίδα μάνα . Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε (Ασφάλεια Κοζάνης) δεν άργησε να εξιχνιάσει το οργανωμένο σχέδιο της παράνομης υιοθεσίας.
Αργά το βράδυ  μετά την πρώτη ανάκριση «τα στόματα όλων άνοιξαν».
Η Βουλγάρα, που διαμένει και εργάζεται σε καφέ και διαφορά κέντρα της Πτολεμαΐδας και του Αμυνταίου αφού είχε μείνει έγκυος επιχείρησε να πουλήσει το νεογέννητο κοριτσάκι σε νεαρό ζευγάρι (με αποφασιστικό ρόλο στην υπόθεση να έχει η μάνα του άνδρα) έναντι 2500 ευρώ.
Σύμφωνα με τη δήλωση της 30χρονης γυναίκας ο φυσικός πατέρας του κοριτσιού είναι ένας Έλληνας παντρεμένος (με τρία παιδιά) από την περιοχή του νόμου Φλώρινας και έφτασε στην πράξη αυτή καθώς δεν ήθελε να κρατήσει το νεογέννητο παιδί ως μονογονεϊκή ανύπαντρη μητέρα.
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί η μητέρα του νεογέννητου, υπήκοος Βουλγαρίας, ο άντρας (από το Μηλοχώρι) και η γυναίκα που ενδιαφέρθηκαν να το… αγοράσουν έναντι 2.500 ευρώ, καθώς και η μητέρα του εν λόγω άντρα, η οποία φέρεται να διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση.
Πηγή: kozanimedia.gr



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου