Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Οι φρουροί βράβευσαν το διευθυντή της Άμεσης Δράσης



Police-Voice blog ➤
Διαβάστε την ανακοίνωση ενημέρωσης για τη μίνι τελετή που ακολουθεί.
"Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου βράβευσε τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο Μωυσίδη Βασίλειο για
τη σημαντική προσπάθεια και προσφορά του στην αναβάθμιση του συστήματος επικοινωνίας του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ .

Να υπενθυμίσουμε πως το υπηρεσιακό σύστημα επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη είναι αναλογικού τύπου, γεγονός που το καθιστά απαρχαιωμένο και ευάλωτο.Οι προσωπικές ενέργειες του Ταξιάρχου συνέβαλλαν αποφασιστικά στην επίλυση του θέματος αυτού σε μεγάλο βαθμό καθώς καλύπτει σήμερα ψηφιακά όλες τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. της Θεσσαλονίκης και τα περισσότερα περιπολικά Αμέσου Δράσεως.

Ευχόμαστε να δοθεί χρόνος και δύναμη στον Ταξίαρχο για να καταφέρει να επεκτείνει το ψηφιακό σήμα σε όλο το φάσμα εκπομπής του κέντρου επιχειρήσεων, κάνοντας πιο ασφαλή και επιτυχή τη δουλειά των συναδέλφων όλων των Διευθύνσεων.

Η Ένωση μας θα είναι πάντα δίπλα σε όποιον πραγματικά προσπαθεί να επιλύσει τα καθημερινά προβλήματα υπηρεσιακού χαρακτήρα και θα παρέχει την έμπρακτη στήριξη της για το σκοπό αυτό."
Εμφάνιση 20150220_130509.jpg
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου