Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΚαταδικάστηκεΑλβανος αθλητής του kick boxing σε 15 χρόνια κάθειρξη για επεισόδιο με Καλάσνικοφ στη Θεσσαλονίκη



Police-Voice blog ➤

Συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 22χρονο πρωταθλητή του kick boxing, ο οποίος, πριν από περίπου τρία χρόνια, "πρωταγωνίστησε" σε επεισόδιο έξω από νυχτερινό μαγαζί της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ, τραυματίζοντας υπάλληλο της επιχείρησης.









Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας (με οριακή πλειοψηφία 4-3), οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και οπλοχρησία, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το περιστατικό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 και αφορμή στάθηκε μία παρεξήγηση την ώρα της διασκέδασης που εξελίχθηκε σε διαπληκτισμό.
Ο νεαρός αθλητής, που κατά τον συνήγορό του κατέκτησε και παγκόσμιες διακρίσεις στο άθλημά του,
έφυγε από το σημείο και επέστρεψε λίγο αργότερα, κρατώντας ένα Καλάσνικοφ, με το οποίο άνοιξε πυρ, μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων του μαγαζιού και περαστικών,
τραυματίζοντας ελαφρά στα πόδια έναν υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου.

Τα στοιχεία του ήταν από την πρώτη στιγμή γνωστά στις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη από την Ιντερπόλ τον περασμένο Ιούνιο στο Λιντς της Αυστρίας, όπου φέρεται να έκανε προπονήσεις εκείνο το διάστημα, με ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Απολογούμενος για τις πράξεις του επικαλέστηκε την μέθη του. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές,
καθώς το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου