Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αναστάτωση στο Κορωπί από την «προσέγγιση» του κουστουμαρισμένου άνδρα σε παιδί νηπιαγωγείου.



Police-Voice blog ➤
Απόλυτα λογική κρίνεται η αναστάτωση γονέων και εκπαιδευτικών μετά την έκταση που έλαβε το περιστατικό της… προσέγγισης παιδιού, το οποίο ευτυχώς συνοδευόταν από τη μητέρα του, από έναν καλοντυμένο άνδρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε δρόμο του Κορωπίου ανάμεσα στο 3ο Νηπιαγωγείο και στο σπίτι του παιδιού.

Ένας ψαρομάλλης άνδρας με γιαλιά ο οποίος επέβαινε σε ένα μαύρο αυτοκίνητο ζήτησε από τη μητέρα του παιδιού να μάθει μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Όταν η γυναίκα τον καθοδήγησε αυτός ζήτησε να μάθει εάν εκεί μένει ένα συγκεκριμένο παιδί και τότε έκπληκτη η γυναίκα του απάντησε ότι επρόκειτο για το δικό της!

Τότε ο κουστουμαρισμένοςς ψαρομάλλης άνδρας, ηλικίας περίπου 50 – 60 ετών, ισχυρίστηκε ότι το παιδί είχε κερδίσει σε ένα διαγωνισμό του υπουργείου Παιδείας χωρίς όμως να αναφέρει τι ακριβώς αφορούσε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Όπως ήταν φυσικό η μητέρα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά κι όταν ο άνδρας άρχισε να τη ρωτά για την οικογένειά της αυτή επεσήμανε ότι από στιγμή σε στιγμή θα έφθανε εκεί και ο σύζυγός της.

Στο άκουσμα της «πληροφορίας» αυτής ο άνδρας προσποιήθηκε ότι θα επέστρεφε αργότερα για δώσει περισσότερες πληροφορίες και εξαφανίστηκε.

Όπως είναι φυσικό η δημοσιοποίηση αυτής της επαφής με τη μητέρα και το παιδί δημιούργησε αναστάτωση σε γονείς και εκπαιδευτικούς οι οποίοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ήταν και πού αποσκοπούσε ο άγνωστος άνδρας, βάζοντας με το μυαλό τους τα χειρότερα.

Πάντως το notioanatolika.gr διευκρινίζει ότι – όπως γράφτηκε και σε προηγούμενη ανάρτηση του ειδησεογραφικού πόρταλ – το περιστατικό δεν σημειώθηκε ούτε μέσα ούτε έξω ακριβώς από το 3ο Νηπιαγωγείο Κορωπίου αλλά σε αρκετή απόσταση από αυτό.

Απλά έτυχε και το παιδί φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο το οποίο βρίσκεται υπό τη διακριτική παρακολούθηση και της τοπικής αστυνομίας ενώ οι εκπαιδευτικοί του – ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ασφάλειας των παιδιών δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με αυτήν.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι το notioanatolika.gr θεώρησε χρέος του να ασχοληθεί με το θέμα αφού κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας!

Εν τω μεταξύ η ανησυχία εντείνεται ακόμη περισσότερο μετά την αποκάλυψη του koropi-press.blogspot.gr σύμφωνα με την οποία παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες και στη Γλύφα Φθιώτιδας.  

Πηγή ➤ notioanatolika 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου