Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Βόλος: Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε νεκρό τον αδερφό του, δίπλα σε ένα λιπόθυμο άντρα - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της τραγωδίας!



Police-Voice blog ➤

Οι φωνές του 50χρονου ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο - Συγκλονιστικές εικόνες μετά την αποκάλυψη της τραγωδίας...

Τραγικό τέλος είχε ένας 49χρονος, κάτοικος – εν ζωή – Βόλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, μετά από χρήση ναρκωτικών, ενώ στο ίδιο δωμάτιο ημιλιπόθυμος βρέθηκε ένας 34χρονος άνδρας.

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου σε πολυκατοικία επί των οδών Αντωνοπούλου – Μαγνήτων, στο Βόλο όταν ο 50χρονος αδελφός του θύματος γύρισε από την εργασία του και αρχικά, χτυπούσε την πόρτα και ο αδελφός του δεν του άνοιγε.

Τελικά μπήκε στο διαμέρισμα με ζογκλερικό τρόπο, από τη σκάλα, βγήκε στον ακάλυπτο, πήδηξε στο κενό και πιάστηκε από τα κάγκελα του διαμερίσματος, όπου υπήρχαν φώτα και ανοιχτή η μπαλκονόπορτα, όπου βρισκόταν οι δύο χρήστες.

Μόλις ο 50χρονος αντίκρισε τον αδελφό του νεκρό και τον 34χρονο ημιλιπόθυμο, θεώρησε τον δεύτερο υπεύθυνο και προσπάθησε να τον ρίξει στο κενό από το μπαλκόνι (τον κρατούσε κρεμασμένο ανάποδα τον μισό στο κενό!), αλλά τον απέτρεψαν γείτονες που του φώναζαν να μην τον πετάξει και τον σκοτώσει…

Γείτονες ενημέρωσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και, μετά την απομάκρυνση της σορού και του ημιλιπόθυμου άνδρα, σε έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στο κομοδίνο, δίπλα από τον νεκρό άνδρα δύο ποσότητες ηρωίνης 1,32 και 0,76 γραμμαρίων, καθώς και 75 ναρκωτικά χάπια.

Ο λιπόθυμος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 49χρονου. Ο 34χρονος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: magnesianews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου