Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σπάρτη: Αυτά είναι τα δύο παιδιά που βρέθηκαν σε καταυλισμό τσιγγάνων - Οι απολογίες για τη νέα υπόθεση ''μικρής Μαρίας'' (Βίντεο)!



Police-Voice blog ➤

Ένα 24ωρο μετά τις συλλήψεις των δύο ζευγαριών που κατηγορούνται για αρπαγή, οι τσιγγάνοι παραδέχονται ότι δεν είναι βιολογικά τους παιδιά...





Για την υπόθεση συνελήφθηκαν τέσσερις άνθρωποι, τα δύο ζευγάρια τσιγγάνων δηλαδή που είχαν τα παιδάκια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τους ίδιους να επιμένουν πως δεν απήγαγαν τα παιδιά που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες...
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Alpha
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Alpha
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Alpha
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Alpha

Νεαρά ζευγάρια και τα δύο 29 χρόνων ο άντρας και η γυναίκα που κατηγορείται για αρπαγή ανήλικου αγοριού και 29 χρόνων και 35 χρόνων το άλλο ζευγάρι που κατηγορείται για αρπαγή ανήλικου κοριτσιού. Η πρώτη οικογένεια είχε αποκτήσει τρία κοριτσάκια ενώ η δεύτερη ήταν άκληρη.

Όταν έγινε τυχαία έρευνα στους καταυλισμούς που εκείνοι διέμεναν από αστυνομικούς εκείνοι άρχισαν να πέφτουν σε αντιφάσεις όταν οι άντρες της ασφάλειας Σπάρτης τους ρωτούσαν επίμονα για τα παιδιά αυτά...

 

Η επιχείρηση της Αστυνομίας και η αποκάλυψη της υπόθεσης
Χθες το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε καταυλισμούς τσιγγάνων στη Λακωνία, 
βρέθηκαν τα δυο ανήλικα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, ηλικίας τεσσάρων ετών περίπου, τα οποία διέμεναν με διαφορετικές οικογένειες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το αγόρι διέμενε σε καταυλισμό στη Τραπεζοντή Λακωνίας, μαζί με 29χρονο τσιγγάνο και την 29χρονη σύζυγο του, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το κορίτσι έμενε σε καταυλισμό στα Καλύβια Σόχας Λακωνίας, μαζί με 35χρονο τσιγγάνο και μια 28χρονη.

Επειδή τα χαρακτηριστικά των ανήλικων παιδιών διαφοροποιούνται εμφανώς από αυτά των φερόμενων ως γονέων, 
αυτοί προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Οι αντιφάσεις των "γονέων" και η εξέταση DNA
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ενισχύθηκε η πεποίθηση ότι τα δυο ανήλικα παιδιά δεν είναι παιδιά τους καθώς οι φερόμενοι ως γονείς προέβαλλαν συνεχώς αντικρουόμενους ισχυρισμούς. Έγιναν άμεσα εργαστηριακές εξετάσεις DNA, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, 
από τα αποτελέσματα των οποίων δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα,  μεταξύ των γενετικών στοιχείων των ανηλίκων και των γενετικών στοιχείων των φερόμενων ως γονέων τους.

Οι τέσσερις τσιγγάνοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου.

 

Πού βρίσκονται τώρα τα παιδάκια
Με αίτημα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ζητήθηκαν σχετικές διατάξεις από τον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, για να αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια των ανηλίκων από τις οικογένειες των τσιγγάνων και να παραδοθούν στο Σύλλογο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης ενώ οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων. 

 

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.
Βίντεο: notospress, Τηλεόραση Alpha
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου