Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Κως: Παραδέχτηκε τη δολοφονία που διέπραξε και τον άφησαν ελεύθερο - Το σκεπτικό της απόφασης που διχάζει την τοπική κοινωνία!



Police-Voice blog ➤

Ο δράστης πυροβόλησε την κλειδαριά του σπιτιού και μπήκε μέσα - Οι σκηνές που ακολούθησαν θυμίζουν ταινία θρίλερ...

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και του υποχρεωτικού κατ’ οίκον περιορισμού αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα της Κω ο 58χρονος, που κατηγορείται για τον φόνο του Αλβανού  Leandro Λάππα, αδελφού της συντρόφου του, για ασήμαντη αφορμή.

Ο 58χρονος, δηλώνει μετανιωμένος, ισχυρίζεται ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και φαρμάκων και ότι δεν θυμάται πλήρως τι συνέβη, ενώ περαιτέρω υποστηρίζει ότι επιχείρησε μετά το έγκλημα να θέσει τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Χθες, απολογούμενος, παρουσίασε έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι έχει αναπηρία σε ποσοστό 67% και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, που καθιστούν εξαιρετικά δυσμενή ως και επικίνδυνο για την ζωή του τον προσωρινό εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Φέρεται να προέκυψε επιπλέον ότι δεν έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να φύγει από τη χώρα, ούτε και είναι ύποπτος φυγής.

Απολογούμενος ισχυρίστηκε εξάλλου ότι είχε καλή σχέση με τον θανόντα και ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό. Κατέστησε σαφές ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, αφού όλες οι βολές ήταν «τυφλές». Τόνισε επίσης ότι σκοπός του ήταν να φοβίσει το θύμα ώστε να επιτρέψει στη γυναίκα του, να επιστρέψει στο σπίτι.

Ζήτησε εξάλλου εκ νέου συγνώμη για το αποτέλεσμα των πράξεων του, που ήταν αποτέλεσμα κακιάς στιγμής, όπως είπε ο ίδιος. Επικαλέστηκε επίσης ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν επιτρέπουν την προφυλάκισή του, σύμφωνα με τις ευνοϊκές διατάξεις του τελευταίου νόμου, ισχυρισμό που δέχθηκαν με την απόφασή τους η Ανακρίτρια και ο Εισαγγελέας.

Πηγή: dimokratiki.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου