Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΑΣΠΙΔΑ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 14 μήνες και ακόμα δεν πληρώθηκαν οι Αστυνομικοί τα οδοιπορικά τους



Police-Voice blog ➤
Η επιχείρηση «Ασπίδα» ολοκληρώθηκε την 30-6-2015, οι συνάδελφοι επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους αφού κατά τον χρόνο της απόσπασής τους υπερέβαλλαν τους εαυτούς τους για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο στο οποίο κλήθηκαν να συνδράμουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, μακριά από τις οικογένειές τους.

Το Ταμείο Ευρωπαϊκών Συνόρων με διάφορες δικαιολογίες δεν έχει προβεί στην εξόφληση των οδοιπορικών εξόδων των συναδέλφων ως όφειλε και έτσι υπάρχουν ανεξόφλητα υπομνήματα από τον Ιούλιο του 2014.

Αυτό έχει ως συνέπεια:

Α) οι συνάδελφοι οι οποίοι βρίσκονταν μακριά από τις οικογένειές τους και είχαν αυξημένα έξοδα, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε όλοι μας, να στερούνται την δεδουλευμένη εκτός έδρας αποζημίωση αδικαιολογήτως για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Β) Να έχουν εξαντληθεί οι Πάγιες Προκαταβολές των Υπηρεσιών με αποτέλεσμα οι Διαχειρίσεις να μην έχουν Παγία για να χορηγήσουν σε συναδέλφους που μετακινούνται για διάφορες υπηρεσιακές δράσεις και αυτό έγινε γιατί οι προκαταβολές που δόθηκαν στους συναδέλφους καθώς και η πληρωμή των ξενοδοχείων έγινε από την Παγία του Τακτικού Προϋπολογισμού του Αρχηγείου προσωρινά μέχρι να επιστραφεί από το Ταμείο των Ευρωπαϊκών Συνόρων, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Καλούμε την Ομοσπονδία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου άμεσα γίνει η εξόφληση των υπομνημάτων των συναδέλφων από το Ταμείο Ευρωπαϊκών Συνόρων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

(ΔΗ.Κ.ΑΣ.Ε)
Πηγή ➤http://policenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου