Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πόσο ξεφτιλισμένο είναι τελικά το ελληνικό κράτος; Η απίστευτη ιστορία της 18χρονης που μπήκε πρώτη στην Στρατιωτική Ιατρική αλλά κόπηκε γιατί…



Police-Voice blog ➤
Οι αναχρονιστικοί κανόνες του ελληνικού κράτους που ισχύουν στις στρατιωτικές σχολές, εμπόδισαν τη 18χρονη μαθήτρια του Λυκείου Φιλιππιάδας να πετύχει πλήρως τον στόχο της και να εισαχθεί στην στρατιωτική Ιατρική, παρά το γεγονός ότι ήρθε πρώτη στη βαθμολογία.
Η Κωνσταντίνα Σαραντάρη συγκέντρωσε 19.800 μόρια αλλά κόπηκε από την Στρατιωτική Ιατρική επειδή δεν κατάφερε στα αγωνίσματα να υπερκεράσει το όριο του ενός μέτρου στο άθλημα του ύψους.
Τελικά εισάγεται πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η ξεφτίλα όμως του ελληνικού κράτους αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά.
πηγή: prevezaposto.gr
Πηγή ➤

3 σχόλια:

  1. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ "ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αθλήματα που πρεπει να περασει κανεις για στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες ειναι χωρις υπερβολη γελοία και τυπικά! Αν κάποιος δεν μπορει να τα περάσει πάει να πει οτι δν εχει αθληθει σχεδον ποτε στη ζωη του, κ εφοσον πρεπει να εισαγωνται επι ισοις οροις δν πρεπει να γινονται εξαιρεσεις ουτε για αριστους ουτε για μετριους μαθητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή