Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΝΕΟΤΕΡΑ .Χαροπαλεύει ο Αστυνομικός της ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΘΕΣ.. - Διαβάστε πως έγιναν όλα. Αύριο θα έληγε η απόσπαση του.



Police-Voice blog ➤
Η παραβίαση της προτεραιότητας από οδηγό ενός ΙΧ, έστειλε διασωλημένο να χαροπαλεύει στην εντατική τον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος προχθές το βράδυ μετέβαινε με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα προς την Καλλιθέα για να επιληφθεί περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη διασταύρωση προς την Σάνη, υπάρχει φανάρι με παλόμενη σήμανση, που σημαίνει ελεγχόμενη διέλευση. Ο οδηγός που έρχονταν απο το αντίθετο ρεύμα έστριψε, κλείνοντας το πεδίο στον αστυνομικό και μην αφήνοντας του στον χρόνο και με το μικρό μπροστά του χώρο, καμία ελπίδα αντίδρασης ή κάποιου σωτήριου ελιγμού.

Ο 24χρονος αστυνομικός Γιώργος Μπρ... που ήταν με απόσπαση στην Χαλκιδική από υπηρεσία της Αθήνας και συγκεκριμένα από την Τροχαία Νέας Ιωνίας, διακομίστηκε σε νοσοκομείο έχοντας υποστεί βαρύτατα τραύματα όπως κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, αιμάτωμα στο θώρακα, βλάβες σε ζωτικά όργανα, και σημαντική ζημιά στα πόδια.

Μια ακόμη τραγική ειρωνία μέσα στις πολλές είναι πως αύριο θα έληγε η απόσπαση του.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ POLICE VOICE GR.

Πηγή ➤bloko.gr

4 σχόλια:

  1. Καθημερινά βλέπουμε τέτοια περιστατικά στους δρόμους. Είναι γεγονός ότι οι Έλληνες, (οχι όλοι) είναι αδιάφοροι,ανεύθυνοι,ωχαδεφιστές, με παραβατικό χαρακτήρα που δεν λέει να τον διορθώσουν. Καταραμένη νοοτροπία, θα περάσουν πολλές δεκαετίες για να αλλάξουμε σαν λαός. Επίσης, ο Νόμος πολλές φορές εφαρμόζεται κατά βούληση δίνοντας το δικαίωμα σε αυτούς που τον παραβιάζουν, να είναι μόνιμα παραβάτες.Εύχομαι ότι καλύτερο για την υγεία του νέου ανθρώπου, και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή