Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης.



Police-Voice blog ➤Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι προβλέπεται από σήμερα το βράδυ.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού αναμένεται απόψε Πέμπτη (24-09-2015) και από τα βορειοδυτικά της χώρας με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους και χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά:
1.  Σήμερα Πέμπτη (24-09-2015) από τις απογευματινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
2. Αύριο Παρασκευή (25-09-2015) έκτος από τις παραπάνω περιοχές ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στην Κεντρική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο.
3. Το Σάββατο (26-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλα τα ηπειρωτικά (έκτος της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας), το Ιόνιο (έκτος της Κέρκυρας), την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Πηγή ➤.tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου