Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών



Police-Voice blog ➤Το ζευγάρι των Ρομά εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια – Συνελήφθη η 47χρονη γυναίκα .
Μια δίωρη καταδίωξη είχαν οι αστυνομικοί στη Φθιώτιδα όταν λίγο πριν τις 9 το πρωί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ρομά και κινείτο με κατεύθυνση προς την Αθήνα.Οι αστυνομικοί στο ύψος των Καμένων Βούρλων διεπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τη Θεσσαλονίκη και από εκείνη τη στιγμή άρχισε μία άγρια καταδίωξη. Περιπολικά από την Λαμία προσπαθούσαν να το σταματήσουν αλλά μάταια. Στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας, στην Εθνική οδό Λαμίας Αθηνών, αλλά το αυτοκίνητο ξέφυγε ακολουθώντας παράπλευρο δρόμο.
Προς στιγμήν χάθηκε με κατεύθυνση την παραλιακή του Θεολόγου στην περιοχή της Μαλεσίνας. Εκεί το εντόπισαν όμως οι αστυνομικοί και συνέχισαν την καταδίωξη.
Το ζευγάρι των Ρομά εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που συνέχιζαν την καταδίωξη μπόρεσαν να συλλάβουν τη γυναίκα ενώ ο 45χρονος άνδρας χάθηκε μέσα στην δασική περιοχή.
Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή του Θεολόγου και συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη του 45χρονου οδηγού ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τίποτα από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας για την πιθανή εμπλοκή του ζευγαριού σε άλλες υποθέσεις.

Πηγή ➤protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου