Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! «Σβήνει» ο Σουμάχερ...



Police-Voice blog ➤Από τα χειρότερα νέα που μπορούσε να διαβάσει κανείς για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή...

Σύμφωνα με πληροφορίες της "The Daily Express", ο Μίκαελ Σουμάχερ ζυγίζει- 22 μήνες μετά το ατύχημά του- μόλις 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται «οδυνηρά αργή».
Toν θυμόμαστε λαμπερό, χαμογελαστό, λουσμένο με σαμπάνια, να κάνει κατάληψη στο πρώτο σκαλί του βάθρου 91 φορές στην καριέρα του. Ή νευριασμένο (όπως στο βροχερό Σπα το 1998) να προσπαθεί ν' αποδείξει εμπράκτως πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι ικανοί να διαπράξουν φόνο εντός των πάντοκ, θυμωμένο με το χρόνο του σε κάποιες κατατακτήριες δοκιμές, να παλεύει να πετάξει εκτός πίστας αντικανονικά τον Βιλνέβ στη Χερέθ το 1997. Τον θυμόμαστε, δηλαδή, σαν τον Μίκαελ με όλα του τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Όμως, απ' ό,τι φαίνεται αυτή η εικόνα του Σουμάχερ δεν υπάρχει πια: ο Γερμανός πρώην πιλότος μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι, δε θυμίζει σε τίποτα τον πρότερο εαυτό του.
Όπως αναφέρει η "The Daily Express"- που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια- ο Σούμι ζυγίζει, πλέον, 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται ως «οδυνηρά αργή». Δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει, δεν μπορεί, φυσικά, να περπατήσει, ενώ έχει μερική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω του.
Ο επικεφαλής ιατρός που τον παρακολουθεί έχει δηλώσει πως θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να υπάρξει εμφανής βελτίωση- αν υπάρξει ποτέ, δηλαδή.
Το ποτήρι αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης του άτυχου Σουμάχερ παραμένει πεισματικά μισοάδειο. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται να «σβήνει» όσο περνά ο καιρός και το πολυπόθητο θαύμα δεν έρχεται.
Οι πιθανότητες- όχι πλήρους, πλέον, αλλά έστω και εν μέρει- ανάκαμψης μοιάζουν να χάνονται στον ορίζοντα, καθώς η εικόνα, στο μυαλό του καθενός, του κάτισχνου Σούμι σε συνδυασμό με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Από την άλλη, όμως, ποιες ήταν οι πιθανότητες όταν πήγε στην παραπαίουσα Φεράρι το 1996 να δημιουργηθεί μια μηχανοκίνητη αυτοκρατορία; Να σπάσει το ρεκόρ το Φάντζιο με τους 5 τίτλους; Να ξεπεράσει τον Αλέν Προστ στις νίκες;
Ελάχιστες, έτσι δεν είναι; Ίσως, λοιπόν, ένα 8ο θαύμα να μην είναι εντελώς ανέφικτο.
Διάολε, για τον Μίκαελ μιλάμε.
Τον Μίκαελ Σουμάχερ.


Πηγή ➤.toxwni.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου