Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ....Το πάθημα να γίνει μάθημα – Μην στέλνετε λεφτά μέσω τραπεζών...



Police-Voice blog ➤
Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι 100% εξακριβωμένη, από φίλο των Κατοχικών Νέων και αφορά σε συναλλαγή που «έγινε» στην πόλη της Πάτρας και παρ΄όλη τη δυστυχία που προκάλεσε σε ένας συνάνθρωπο μας, αποτελεί την αφορμή – δίδαγμα ώστε το πάθημα να γίνει μάθημα για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
alpha
Οι επιμέρους παράμετροι δεν έχουν καμία σημασία και το γενικό στόρι έχει ως ακολούθως:
Ένας συνάνθρωπος μας χρωστά στην εφορία. Σιγά το νέο. Ο συνάνθρωπος μας αυτός δεν έχει που την κεφαλή κλίνει και γι΄αυτό κάποιος συγγενής του έστειλε χρήματα, 300€ για να την βγάλει πέρα. Όταν όμως ο δύσμοιρος πήγε στην τράπεζα αντί για λεφτά έφαγε την μεγαλύτερη ήττα της ζωής του…
Το 300€ έκαναν ΕΠΙΤΟΠΟΥ φτερά, τα ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ!
Επικοινώνησα με έναν αναγνώστη που είναι στο τραπεζικό σύστημα και μου αποσαφήνισε τα παρακάτω, τα οποία σας τα παραθέτω για να μην την πατήσετε:
α) Όσοι λογαριασμοί δεν είναι μισθοδοτικοί ή για μισθοδοσία προσωπικού ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ, εφόσον χρωστάτε στο δημόσιο πάνω από 40 μέρες. Η άτυπη δικλίδα «δίνω έστω και λίγα για να μην ενεργοποιούνται οι κατασχέσεις» ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ εδώ και ένα μήνα περίπου!
β) Ακόμα και η εντός δευτερολέπτου κατάθεση – ανάληψη μπορεί να κατασχεθεί. Τα χρήματα κατάσχονται έστω και προληπτικά και η εφορία την επόμενη μέρα προχωρά στη δέσμευση ή αποδέσμευση των ποσών.
γ) Ο ασφαλέστερος τρόπος για να στείλετε χρήματα χωρίς να κινδυνεύουν να κατασχεθούν είναι είτε μέσω ΕΛΤΑ, είτε μέσω και των υπολοίπων εταιρειών ταχυμεταφορών (όσες το υποστηρίζουν τουλάχιστον). Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί νομικίστικος τρόπος να βάλουν εκεί χέρι.
Επειδή λοιπόν πολλοί Έλληνες την έχουν πατήσει με τους αλήτες που επιλέξαμε να μας κυβερνούν, ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και το πάθημα του φίλους μας να γίνει μάθημα για τους υπολοίπους.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΕΡΜΑ, είναι εδώ και 4 χρόνια εισπρακτικοί μηχανισμοί με άλλη ταμπέλα, όποιος δεν το καταλαβαίνει τι να πω ας πρόσεχε!
Ζαχαρίας  Μυτιληνιός
πηγή katohika.gr
Πηγή ➤

3 σχόλια:

  1. τελικα......και αμετακλητα, το κρατος ειναι ο μεγαλυτερος ΚΛΕΦΤΗΣ, και οι εκαστοτε κυβερνησεις τα τρωκτικα της ζωης μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανέκαθεν ίσχυε αυτό. Όχι μόνο σε επίπεδο φοροεισπράξεων. Το κράτος έχει τεράστια κέρδη από δραστηριότητες που για σένα και για μένα διώκονται κακουργηματικά. Τζόγος. Δεν βάζω "παράνομος", αυτό για το κράτος σημαίνει "μη ελεγχόμενος από εμάς". Σκεφτείτε μόνο πόσα εκατομμύρια τσεπώνει κάθε χρόνο μέσω λαχείων, καζίνο, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, κλπ. Πώληση εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο μόνος λόγος που το κάπνισμα είναι νόμιμο είναι τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει το κράτος από την παραγωγή κι εξαγωγή καπνού, και από την πώληση προϊόντων καπνού (τσιγάρα, κλπ). Και φυσικά, και για τις δύο αυτές νόμιμες-παράνομες ιδιότητες απαιτεί την αποκλειστικότητα, όπως κάθε καλός "νονός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή