Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...Με πολλή αγάπη και τιμή σε όλους εσάς που ειδικά αυτές τις μέρες για άλλη μια φορά θα είσαστε μακριά από τις οικογένειες σας ταγμένοι στο καθήκον.



Police-Voice blog ➤ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ του συναδελφου
Ιωάννη Γερδέλα
Με πολλή αγάπη και τιμή σε όλους εσάς που ειδικά αυτές τις μέρες για άλλη μια φορά θα είσαστε μακριά από τις οικογένειες σας ταγμένοι στο καθήκον.

Από τους τελευταίους κλάδους σε αυτήν την χώρα που λειτουργούν με φιλότιμο και δίνουν και την ζωή τους για όλους μας και όμως τόσο παρεξηγημένος τόσο... κυνηγημένος...

Ορισμένοι νομίζουν πως ζούμε σε άλλες εποχές... έχουν κατάλοιπα και την πληρώνουν νέα φτωχά παιδιά που δεν γνώρισαν ποτέ αυτές τις εποχές...

Ακόμη όμως και αυτός ο οργανισμός αρχίζει να καταρρέει (συμφέρει πάρα πολλούς αυτό) κυρίως από έξωυπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και εσωτερικά αφού τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο κομμάτι των νέων εισερχόμενων στο σώμα δεν το αγαπούν πραγματικά, δεν μιλάνε ωραία, δεν ανταποκρίνονται σωστά στα καθήκοντα τους με αποτέλεσμα την δημιουργία κακών σχέσεων με τους πολίτες τους οποίους έχουμε ορκιστεί να προστατεύουμε και να βοηθούμε.

Πρέπει να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής-επιλογής πριν να είναι αργά πριν αλλοιωθεί εντελώς το σώμα και η αποστολή μας.

Εύχομαι ειδικά στα νέα παιδιά να έχουν την δύναμη και το μεράκι να πολεμούν όσο τους βαστάν τα πόδια τους και να μην ψάχνουν...τρύπες να χωθούν.
Μακάρι να ήμουν πάλι 23 ετών να έχω πάλι μπροστά μου 20 χρόνια στον δρόμο αλλά γέρασα.

Καλές βάρδιες και καλή χρονιά σε Σώματα Ασφαλείας Ένοπλες Δυνάμεις και όποιον άλλον εργαζόμενο αυτές τις μέρες θα είναι μακριά από την οικογένεια του.
Πηγή ➤http://police-voice.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου