Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!



Police-Voice blog ➤
Και τρέχα εσύ στον ΟΑΕΔ της άπατης ένα σορό χαρτιά, και να σε κοροϊδεύουν με το να αποκρύπτουν αν έχεις δικαίωμα να πάρεις επίδομα, και αν έχεις τα 500 προσόντα! για να σου σπάσουν τα νευρά! όσο λιγότεροι τόσα μπόνους!!!
Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ! με συνοπτικές διαδικασίες! τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!!
Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν αυτά τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας!!! Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία!

Με μόλις 30 ένσημα, εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ! με συνοπτικές διαδικασίες! τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!! σχολιο αναγνωστη
πηγη aetos-apokalypsis.com
Πηγή ➤

30 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. για να σε πειραζει αλβανος εισαι εεεε κ. τη μασας καλλα

      Διαγραφή
    2. Γιωργος παλαμιωτης4 Ιουλίου 2016 στις 11:08 μ.μ.

      Μηπως εισαι ενας απ αυτους μπασταρδε...

      Διαγραφή
    3. Προς! Τον Ανώνυμο; Πες Μας! Εσει! Την Αληθεια! Αλλιως!!!! Εισαι!! Ένας!!! Από Αυτούς!! Κατάλαβες! Άντε!! Μπραβο!! αρκετά! Μας! Τα Πρήξατε!

      Διαγραφή
    4. 67 ετων ο αγροτης βγενει στην συνταξη και οι περισσωτεροι αρχισαν να δουλευουν απο 14 ετων

      Διαγραφή
    5. Νόμος Λοβέρδου κουτρουμάνη 2010 δεν ανοίγει κάποιος στη σύνταξη πρέπει να έχει 40 χρόνια αδιάλειπτης εργασίας την ίδια δουλειά που σημαίνει να μην έχει απολυθεί να μην έχει αρρωστήσει 40 χρόνια δουλειάς ενα αυτό όταν θα βγει πλέον όμως θα πάρει μείον 50% Του μισθού του δηλαδή και Αν έμπαινε στη δουλειά του 1.000 ευρώ Όταν θα βγει και μετά 500 ο νόμος αυτός έχει αλλάξει κατά πολύ χειρότερα υπήρχε πίνακας που έλεγε για τα χρόνια θα συντάξουμε με κλίμακα και το ανώτερο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στη σύνταξή του ήταν 150 ευρώ όπως έλεγε η κλίμακα με το ανώτερο όριο συνταξιοδότησης πάνω σε αυτό λέει ότι η σύνταξη χτίζεται και η εθνική εγγυημένη σύνταξη την έχουν περίπου στα 360 ευρώ δηλαδή 360 ευρώ συν 150 Αυτά είναι τα λεφτά έφαγαν όλα τα λεφτά από τα ταμεία Ενα θα πω όποιος δεν κάνει ιδιωτική σύνταξη και ιδιωτικό νοσοκομειακό θα πεθάνει στην Ψάθα

      Διαγραφή
  2. Εχει τοσο θαρρος που παραμενει ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να ηταν μονο αυτες οι παροχες καλα θα ηταν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργος παλαμιωτης4 Ιουλίου 2016 στις 11:13 μ.μ.

    Μηπως εισαι ενας απ αυτους μπασταρδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που θα παει θα γυρισει ο τροχος και θα τους παρει ο διαολος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ...ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ...ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ Η ΗΛΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ...ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ. ΨΑΞΤΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αληθειες ειναι...ξερω προσωπικα βουλγαρο που παιρνει 1000 ευρω τον μηνα συνταξη αναπηριας για το αναπηρο μουλικο του που εφερε εδω να γεννηθει....και ετοιμαζεται να παντρευτει παλι..τωρα με βουλγαροτσιγγανα που εφερε απο βουλγαρια μαζι με τα....4 παιδια της.....παει να παρει και πολυτεκνικο....γαμω την ευρωπη μεσα....ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ,ΟΗΕ&ΝΑΤΟ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μην ψαχνετε , ο Ανδρεας εφερε και εδωσε απο τα λεφτα του ΝΑΤ σε Ρωσοποντιους συνταξεις απο το 1980 τοσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 380 ΕΥΡΩ ΕΠΕΡΝΕ Η "ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΑ" ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΆΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΌ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΙΑΒΑΤΗΡΟ

      Διαγραφή
  9. Οι γείτονές μας Αλβανοί πριν κάμποσα χρόνια είχαν φέρει τους ηλικιωμένους γονείς τους εδώ και τους κράτησαν μέχρι να τους βγάλουν σύνταξη. Εξασφάλισαν σύνταξη και τους ξαναέστειλαν στην Αλβανία να εισπράττουν κάθε μήνα τα δικά μας χρήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν τό Ελληνικό κράτος θέλει νά προσελκύσει ή νά κρατήσει αλλοδαπούς, τότε έχει αυτές τόν λόγο νά δίνει επιδόματα καί συντάξεις τέτοιου είδους.

      Διαγραφή
    2. Μήπως θα πρεπε ν' αναρωτηθούμε, προς τι ο καημός των κυβερνώντων για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας ? Επίσης μια ματιά στις ουρές για λήψη κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης σε αλλοδαπούς θα μας έδειχνε σε τι ποσοστά χορηγείται σε Έλληνες (μικρότερο ) απ' ότι σε αλλοδαπούς,(σημειωτέων ότι δεν έχουν δώσει τίποτα στο τόπο αυτό ).Επίσης μια ματιά στα δημόσια νοσοκομεία θα σας δείξει ορισμένα πράγματα για τα οποία απορείτε . Ρομά άλλη πονεμένη ιστορία . Κι όλα αυτά τα έξοδα από που?? Καημένε Έλληνα ψυχοπονιάρη!!!

      Διαγραφή
  11. Εντωμεταξύ έχω διαβάσει και αλλά τέτοια που Έλληνες ή μάλλον Ελληνίδες πέθαινε ο άντρας τους δε το δήλωνανε και παίρνανε και την δικιά τους σύνταξη και του άντρα τους.... από κάτω δε διάβασα κανένα αρνητικό σχόλιο σε τύπου Α τους κλέφτες.... άρα το πρόβλημα μας δεν είναι η κλεψιά αλλά ΠΟΙΟΣ τα παίρνει.... αν τα παίρνουν άλλοι έχουμε πρόβλημα... αν τα παίρνουμε εμείς όλα μέλι γάλα.... γι αυτό και τα μεγάλα κεφάλια τα παίρνουν και λένε δε πειράζει μωρε... εμείς θα τα πάρουμε... όχι κανένας ξένος :) σκέφτεται το!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανε μια απλη επισκεψη στον ΟΑΕΔ να δεις με τα ματια σου ποιος περνει τα επιδοματα ...οσο για τα αλλα που λες ειναι μπουρδες ...πολωνος πεθανε η ελληνιδα δ.υ συζυγος του και παιρνει τωρα 850 ευρω συντ. νομιμα ...του εχουν γινει 4 καταγγελιες αλλα ακομα τα παιρνει ...

      Διαγραφή
  12. Eli Thanou υπάρχουν αλλοδαποί που ήρθαν Ελλάδα κ με κάποιο που υπήρχε πήραν σύνταξη αρκετοί αλλοδαποί,Αλβανοί Βούλγαροι,Ρουμάνοι...Πως τον λένε τον Θείο σου τον δικηγόρο να ξέρω να μην πάω για τυχών συμβουλές που θα χρειαστώ?Ήταν ένα χρόνο Ελλάδα κ πήγαν στις χώρες τους..Προσωπικά γνωρίζω 2 Αλβανούς..Επίσης γνωρίζω Αλβανούς που ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ αντί υπηκοότητα..Επίσης γνωρίζω Αλβανό που παίρνει περίπου 500ε τον μήνα επίδομα που είναι κάτω από το όριο της φτώχεις ενώ συγχρόνως εργάζεται σαν διανομέας...Συντάξεις χηρείας που παντρεύτηκαν παππούδες κ έφυγαν από την ζωή στον ένα χρόνο γάμου...Ο νόμος άλλαξε κ πλέον θα παίρνουν σύνταξη μετά από 5 χρόνια γάμου με αλλοδαπή ή αλλοδαπό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατα την αποψή μου ειναι λαθος να στρεφεται καποιος ενάντια στους πολίτες και σε οσους μενουν με τον εναν ή τον αλλον τροπο σε μια χωρα. Καποιοι τους αναγκασαν να μεταναστευσουν και καποιοι τους άνοιξαν τα συνορα. Μαλωνουν οι απο κάτω και χαιρονται οι απο πάνω. Αυτο το καταφεραν μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι λάθος από τήν αρχη έως το τέλος...!!! Ο "ενας η αλλος τροπος" διαμονής στην Ελλάδα ΔΕΝ σημαινει αυτοματα ότι είναι και "Πολίτης" τού Κράτους!!! Όσο για τους "Νομοτυπους Πολίτες" χρειάζεται πολλές εξηγήσεις καί απαντήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΠΆΧΑΛΟ
    ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΜΠΆΧΑΛΟ ΙΔΕΏΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιγκώ, Σβιτλάνα απο Ουκράννιια...
    Τι παίρνω;;; 😜😜😜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6.500 ένσημα βαρέα οικοδομηκα μια ζωή στην οικοδομη και σύνταξη μόνο 580€ Ελλάς το μεγαλείο σου.ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή