Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ...ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ! ! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ??? Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Police-Voice blog ➤
ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ! !

Σε λίγα λεπτά στον αέρα στο ΣΚΑΙ σχολιάζω. ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΑΨΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...

Κατήγγειλαν την μετακίνηση διμοιριών για την επιβολή μιας κυβερνητικής απόφασης, επισημαίνοντας ότι «παραβιάζονται έτσι κατάφορα όχι μόνο οι υπηρεσιακοί κανονισμοί αλλά και οι αρχές της δημοκρατίας μας».
«Ο Έλληνας αστυνομικός δεν είναι ούτε εξιλαστήριο θύμα ούτε σάκος του μποξ αλλά δημόσιος λειτουργός. Καλούμε την κυβέρνηση να διαφυλάξει αυτόν τον ρόλο αλλά και να τον προαγάγει όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει αντί να τον υπονομεύει θέτοντας διαρκώς σε κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων μας»

Από την ημέρα αυτή μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε οργανωμένη και ένοπλη αντίδραση ενάντια σε κυβερνητικές θέσεις, ούτε καν απο μικρές ομάδες.
Στην ΚΩ όμως από το Σάββατο ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙδραση.
Στην ΚΩ, το Σάββατο ξεκίνησε η πρώτη ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ενάντια στην κυβέρνηση μετά από 67 χρόνια…
Οι πληροφορίες που έχουμε δικαιολογούν 100% τα λεγόμενα μας.
Καταρχήν το Σάββατο οι κάτοικοι έβαλαν φωτιά γύρω απο το στρατόπεδο που πρόκειται να κατασκευασθεί το hot spot. Οι στρατιωτικοί ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από την ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση) και οδηγίες, οι οποίες δεν ήρθαν ΠΟΤΕ. Η πυροσβεστική δεν ήξερε πως να αντιδράσει… Η αστυνομία κοιτούσε σα χαμένη…
Χθες Κυριακή ΕΙΧΑΜΕ τις πρώτες εμφανίσεις κυνηγετικών όπλων και ευθείες βολές με όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδας από τους κατοίκους προς τους Αστυνομικούς.
Επίσης έγινε επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα στο αστυνομικό τμήμα της Κω…
Από τις ανακοινώσεις των αστυνομικών οργανώσεων της περιοχή μπορεί κάποιος να εξακριβώσει αν έχουν ή δεν έχουν γίνει όσα περιγράφουμε. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ.
Επίσης χθες το απόγευμα διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε και πάλι ένοπλη επίθεση και υποχώρησε σε κτίριο του στρατού που έμεινε εκεί μέχρι το πρωί. Δεν μπορούσαν ΟΥΤΕ ΝΑ αντιδράσουν.
Η διοίκηση της αστυνομίας ζήτησε επιπλέον ενισχύσεις (αυτή τη στιγμή βρίσκονται 4 πλήρως εξοπλισμένες διμοιρίες) από τα κεντρικά της Αθήνας.
Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ κατοίκων της Κω και της κυβέρνησης για τη δημιουργία hot spot στο νησί, φάνηκε ότι τα πράγματα οδηγούνται σε μια νέα Κερατέα.
Ήδη διαβάζω σε διάφορα sites ότι ετοιμάζονται να στείλουν και τους γνωστούς Αίαντες…
Βέβαια κάποιοι να ενημερώσουν τον άσχετο υπουργό δημόσιας τάξης ότι η αστυνομία σε ανοιχτό πεδίο μάχης είναι για τα μπάζα… Όχι η Ελληνική, αλλά όλες οι αστυνομίες του κόσμου… Οπότε η μάχη είναι εκ των προτέρων χαμένη…
Μην ξεχνάμε είναι όλα θέμα ενός κλικ… ενός μοιραίου λάθος, μια στιγμής φόβου, που μπορεί να φέρει το χάος σε αυτή τη χώρα…
Δείτε φωτογραφίες από το http://aegeanews.gr/:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ ...ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ...
56b5f4e1dd809_picture_000000033w22y015zxc023q03c0322014-730x473 56b600e791733_dsc_9593.resized-730x485 56b60101a0e5c_dsc_9589.resized-730x485
Από την Αρβανίτισσα
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ katohika.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου