Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

«Είμαι ένα τέρας, είμαι παρανοϊκός, κτητικός. Δεν ήθελα να της κάνω κακό» λέει ο 27χρονος που έκαψε την πρώην του στη μέση του δρόμου! (ΦΩΤΟ)



Police-Voice blog ➤
Αλλά η μητέρα της 22χρονης τον… υπερασπίζεται και λέει: «Ήταν ο γιος που δεν απέκτησα ποτέ»- «Είμαι ένα τέρας, είμαι παρανοϊκός, κτητικός. Δεν ήθελα να της κάνω κακό», δηλώνει τώρα ο δολοφόνος που έκαψε την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου
«Ναι, είμαι εγώ το τέρας», ομολόγησε ο 27χρονος Βιντσέντζο Παντουάνο, ο οποίος πυρπόλησε την 22χρονη Σάρα Ντι Πιετραντόνιο, επειδή δεν άντεχε στην ιδέα ότι δεν είναι πια ζευγάρι.
Ο Παντουάνο «έσπασε» έπειτα από οκτώ ώρες ανάκρισης και ομολόγησε το έγκλημά του, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την πρώην αγαπημένη του, αλλά μόνο να την τρομάξει.
Ο Παντουάνο ομολογώντας το έγκλημά του, τόνισε: «Είμαι παρανοϊκός, κτητικός. Δεν ήμασταν πια μαζί, αλλά είχα την ανάγκη να την βλέπω και να την ακούω. Δε θα της έκανα κακό, γιατί την αγαπούσα».
Όπως είπε στους αστυνομικούς, περίμενε την 22χρονη να κατέβει από το διαμέρισμα του νέου της φίλου, τότε προπορεύτηκε με το όχημά του και σε κάποιο σημείο περιφερειακού δρόμου της ιταλικής πρωτεύουσας, σταμάτησε το αυτοκίνητό του μπροστά από εκείνο της πρώην συντρόφου του.
t2
«Αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και εγώ έβγαλα ένα μπουκάλι με οινόπνευμα που είχα πάρει μαζί μου. Το έριξα στο αυτοκίνητο και πάνω στην Σάρα. Αλλά ήθελα μόνο να την τρομάξω», κατέθεσε ο Παντουάνο.
Η νεαρή, έντρομη βγήκε από το αυτοκίνητό της και άρχισε να τρέχει. Εκείνος, όμως, έτρεξε πίσω της, αφού πρώτα πυρπόλησε με τον αναπτήρα του το όχημά της.
«Όταν έφυγε αποφάσισα να την κυνηγήσω. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Μετά δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Άναψα ένα τσιγάρο και εκείνη πήρε φωτιά», συμπλήρωσε με απίστευτη ψυχραιμία ο 27χρονος δράστης.
Η εισαγγελία της Ρώμης επιβεβαίωσε τη σύλληψή του με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και της καταδίωξης, ενώ δόθηκε η εντολή και για την νεκροψία του θύματος.
«Ήταν ο γιος που δεν απέκτησα ποτέ», δηλώνει η μητέρα της 22χρονης
t3
Συγκλονιστική, ωστόσο, είναι η στάση της μητέρας της Σάρα, Τίνα Ράκουι, η οποία δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει την κόρη της από τον 27χρονο Παντουάνο.
Σε δηλώσεις της, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, υποστηρίζει πως ο νεαρός δεν ήταν βίαιος, αλλά ευγενικός και ότι φρόντιζε την κόρη της, απλώς ότι ήταν… ζηλιάρης.
«Έζησε στο σπίτι μας για περίπου δύο χρόνια. Ήταν ζηλιάρης, αλλά ήταν ευγενικός και την φρόντιζε. Ήταν ο γιος που δεν απέκτησα ποτέ», είπε η μητέρα του θύματος.
«Η Σάρα ήταν ένα ήσυχο κορίτσι, δεν έμοιαζε να είχε πρόβλημα. Τώρα είμαστε όλοι συντετριμμένοι», πρόσθεσε, ενώ για εκείνους που δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν παρά τις εκκλήσεις της άτυχης Σάρα, προτίμησε να μη σχολιάσει.
Βέβαια, παρά την εικόνα ενός… πράου άνδρα που δίνει για τον δολοφόνο της 22χρονης η μητέρα του θύματος, η άτυχη κόρη της Τίνα Ράκουι δεν έδειχνε να είναι τόσο ήσυχη.
Ενδεικτικό είναι ότι μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, ο Βιντσέντζο Παντουάνο κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καβγά «είχε απλώσει τα χέρια του πάνω της, την είχε πιάσει από τα μπράτσα και την τράνταζε», ωστόσο ούτε αυτό κλόνισε τη μητέρα της.
Η σχέση τους, άλλωστε, ήταν επεισοδιακή, καθώς τουλάχιστον τρεις φορές είχαν χωρίσει, αλλά έπειτα από λίγο ήταν και πάλι μαζί.
Η Σάρα θα μπορούσε να είχε σωθεί από διερχόμενους οδηγούς αν είχαν σταματήσει.
Αυτό που προβληματίζει ολόκληρη την Ιταλία πέρα από το ίδιο το ανατριχιαστικό έγκλημα, είναι το γεγονός ότι δύο οδηγοί αυτοκινήτου που πέρασαν από το σημείο την ώρα που ο δράστης κυνηγούσε την Σάρα, δεν σταμάτησαν για να της προσφέρουν βοήθεια.
«Είδα εκείνη την ξανθιά κοπέλα που κουνούσε τα χέρια της, αλλά δεν κατάλαβα ότι ζητούσε βοήθεια. Έτσι συνέχισα», δήλωσε ένας από τους δύο νεαρούς που βρέθηκαν στο σημείο και η συμβολή τους θα μπορούσε να είχε σώσει την Σάρα.
«Νόμιζα ότι τσακώνονταν. Μόνο την επόμενη ημέρα, οι φίλοι μου όταν παίζαμε ποδόσφαιρο με ρώτησαν αν είδα τι είχε συμβεί στο κορίτσι. Τότε τα κατάλαβα όλα. Τότε συνέδεσα τα πάντα με την ξανθιά κοπέλα που κουνούσε τα χέρια της», πρόσθεσε ο 20χρονος.
Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος οδηγός που επέστρεφε από τη θάλασσα εκείνη την ώρα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε μία κοπέλα να τσακώνεται με ένα αγόρι έξω από το αυτοκίνητο.
«Συνέχισα μέχρι το σπίτι της κοπέλας μου. Κάπνισα ένα τσιγάρο, την χαιρέτησα και επέστρεψα από τον ίδιο δρόμο. Τότε είδα το αυτοκίνητο καμένο, αλλά δε συνέδεσα τα δύο περιστατικά. Πήγα για ύπνο. Μόνο το πρωί η μητέρα μου, μου είπε ότι βρήκαν ένα καμένο αυτοκίνητο με μία κοπέλα απανθρακωμένη. Μόνο τότε κατάλαβα», είπε ο δεύτερος οδηγός.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου