Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ζωή γεμάτη πολυτέλεια για τον Κρητικό Εσκομπάρ – Είχε βάλει στο κόλπο της διακίνησης κοκαΐνης και τον 15χρονο γιο του



Police-Voice blog ➤
- Διακινούσε κοκαΐνη για να χρηματοδοτεί το πάθος του για τη Formula 1, τα ακριβά ρολόγια και τα γρήγορα αυτοκίνητα
- Το κόλπο που έκανε ο 47χρονος διακινητής για να μπερδέψει ακόμα και τους αστυνομικούς σκύλους
- Την ιδιαίτερη πατρίδα του ίδιου του Εσκομπάρ ανάφερε ως τόπο καταγωγής ο γιός του στο Facebook


Ακόμα και πριβέ ταξίδια για να παρακολουθεί αγώνες τις “Φόρμουλα 1” έκανε στο εξωτερικό ο Κρητικός “Πάμπλο Εσκομπάρ”, οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον 15χρονο γιο του και τον 75χρονο πατέρα του, κατηγορούμενοι για εκτεταμένη διακίνηση κοκαΐνης στην μεγαλόνησο και όχι μόνο.

Ο 47χρονος Ηρακλειώτης, οποίος εδώ και καιρό είχε μπει στο “στόχαστρο” τις Δίωξης Ναρκωτικών, είχε θάψει μέσα στο χωράφι του 3 κιλά κοκαΐνης, τα οποία τελικά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί με την χρήση μηχανημάτων, αλλά και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Μάλιστα, ο “Εσκομπάρ της Κρήτης”, στις συσκευασίες της κόκας που είχε θάψει, είχε βάλει μέσα και ρύζι προκειμένου να μην μπορεί ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος να εντοπίσει τα ναρκωτικά.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα ο 47χρονος, οποίος πριν από περίπου 8 χρόνια είχε συλληφθεί και στην Ιταλία επίσης για διακίνηση κοκαΐνης, είχε λατρεία στη μεγάλη ζωή, στα ακριβά ρολόγια rollex, αλλά και στα πανάκριβα και γρήγορα αυτοκίνητα. Άλλωστε ο ίδιος είναι οπαδός τις Φόρμουλα 1 και όπως διαπιστώθηκε από την σελίδα που διατηρεί στο Facebook δεν έχανε αγώνα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος φαίνεται να είχε μυήσει στην διακίνηση κοκαΐνης ακόμα και τον ανήλικο γιο του – 15 ετών – και μάλιστα έβαζε τις δόσεις κοκαΐνης μέσα σε κουτιά με πατατάκια – συγκεκριμένη μάρκα σε στρογγυλό σκληρό κουτί – προκειμένου να μην κινεί τις υποψίες των Αστυνομικών δυνάμεων.
Εκτός αυτού ακόμα και στο προφίλ που είχε δημιουργήσει ο γιος του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτυώσης, γράφει ως τόπο καταγωγής: “ Μεδεγίν Κολομβία”, δηλαδή την ιδιαίτερη πατρίδα του βαρόνου Πάμπλο Εσκομπάρ!

Όσον αφορά στον 47χρονο, από τις παρακολουθήσεις που είχαν πραγματοποιήσει πριν την σύλληψη του οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε πως είχε αδυναμία στην γκουρμέ διατροφή καθώς έτρωγε συχνά σε γνωστό γκουρμέ ρεστοράν της Γλυφάδας, ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο υπέρ πολυτελείας στην Βουλιαγμένη.

Μάλιστα το καλοκαίρι ανέβαζε φωτογραφίες στο προφίλ του δήθεν από τις διακοπές του στην Χαλκιδική, οι οποίες αποδείχθηκε πως είχαν τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν. Αυτό το τέχνασμα το χρησιμοποίησε καθώς γνώριζε πως παρακολουθούνταν, και με αυτό το τέχνασμα προσπαθούσε να παραπλανήσει τις Αρχές την στιγμή που ίδιος ήταν στην Ολλανδία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου