Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαρθρώθηκε αδίστακτη σπείρα κακοποιών που είχε «ρημάξει» τα σπίτια στη Θράκη



Police-Voice blog ➤
Σάρωνε επί ένα δίμηνο τα σπίτια σε πόλεις και χωριά της Θράκης μια σπείρα ένδεκα Ελλήνων διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής που ξεπέρασαν σε διάρκεια τα τρία χρόνια! Από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2013, είχαν διαπράξει 70 διαρρήξεις μια από τις οποίες κατέληξε σε ληστεία.
Από την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των ένδεκα δραστών ηλικίας από 21 ως 45 χρόνων, οι οποίοι δρούσαν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση αλλά πάντα με την ίδια μεθοδολογία, παραβιάζοντας κεντρικές εισόδους, μπαλκονόπορτες ή παράθυρα. Από τα 69 σπίτια και ένα ίδρυμα που «χτύπησαν», είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 18.000 ευρώ, τέσσερις χρυσές λίρες, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.
Σε μία από τις περιπτώσεις, οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ένας από αυτούς τον χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο τραυματίζοντάς τον! Για την υπόθεση αυτή, έχουν ταυτοποιηθεί δυο μέλη της σπείρας ηλικίας 40 και 35 χρόνων και ερευνάται ποιοι άλλοι συμμετείχαν.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά περίπτωση για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Είναι χαρακτηριστικό πως και τα ένδεκα μέλη της συμμορίας έχουν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, ενώ οι επτά από αυτούς είχαν κατηγορηθεί και για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου