Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! Ο Κώστα Λεονταράκης..., τον αστυνομικό δεν το βάζει κάτω, ένα χρόνο τώρα...



Police-Voice blog ➤
Δεν το βάζει κάτω με την οικογένεια και τους φίλους του να είναι περήφανοι γι'αυτόν ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες. Ο λόγος για τον Κώστα Λεονταράκη, τον αστυνομικό που στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015, τραυματίστηκε σοβαρά με τη μηχανή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή του Ηρακλείου. Έκτοτε, βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, σε μία προσπάθεια να επιστρέψει στη ζωή που έκανε πριν. 
Τις πρώτες μέρες μετά το τροχαίο τα μηνύματα ήταν αρνητικά, ακόμα και για το αν θα μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο αστυνομικός και πατέρας ενός κοριτσιού, βγήκε νικητής από την Εντατική και νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική. 
Αφού πέρασε αρκετούς μήνες εκεί, αποφασίστηκε η μεταφορά του σε Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου παραμένει τις αρχές του περασμένου Απρίλη, συνεχίζοντας τον αγώνα ζωής. Το ekriti.gr είχε επικοινωνήσει τότε με τον πατέρα του αλλά και τον αδελφό του οι οποίο  είχαν μεταφέρει τα λόγια των γιατρών σύμφωνα με τα οποία ο αστυνομικός ήταν σε καλό δρόμο κι ότι "ήθελε ένα τσακ για να ξυπνήσει" όπως είχαν πει χαρακτηριστικά. 
Σήμερα και μετά από νεώτερη ενημέρωση του ekriti.gr η κατάσταση για τον Κώστα παραμένει ίδια με τους γιατρούς όμως να είναι καθησυχαστικοί. "Ο Κώστας το παλεύει και όλοι ελπίζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα είναι ξανά κοντά μας" λένε από το συγγενικό του περιβάλλον.
Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου