Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΟΤΕΡΑ 18/ 9 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..Πάγωσε όλη η Ελλάδα! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ….. Για να μην προσβάλουν τους Λαθρομετανάστες ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ….



Police-Voice blog ➤
Αυτό είναι το πολιτικό τέλος του Καμμένου….???
ΣΟΚ από καταγγελία αναγνώστη μας από την Λέσβο….
Παγώσαμε όταν το διαβάσαμε…
«Στην πόλη της Μυτιλήνης κάθε Κυριακή στο κέντρο στο λιμάνι της πόλης γίνεται με την ανατολή η έπαρση της σημαίας και με την δύση του ηλίου η υποστολή της. Η τελετή γίνεται παρουσία στρατιωτικής μπάντας και αγήματος αποτελούμενη από έναν λόχο τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο. Στις 11/9/16 Κυριακή αρκετός κόσμος (με πολλά παιδιά ) περίμενε να γίνει η υποστολή όπως κάθε Κυριακή. Οι στρατονόμοι ήτανε στην θέση τους στον ιστό της σημαίας και περιμένανε το άγημα το οποίο είχε φτάσει με οχήματα σε συγκεκριμένο σημείο 200 μετρά πιο μακριά όπου παρελαύνοντας θα φτάνανε στο σημείο. Ξαφνικά έρχεται κάποιος αξιωματικός με πολιτικά κάτι λέει στους στρατονόμους και εκείνοι κάνουνε την υποστολή χωρίς την παρουσία του αγήματος το οποίο μπήκε στα οχήματα και αποχώρησε.
Να σας τονίσω ότι η τελετή αυτή γίνεται πάνω από 20 χρονιά κάθε Κυριακή και Εθνική εορτή».
Και συνεχίζει ο αναγνώστης μας
«Ρωτώντας κάποιους γνωστούς λιμενικούς και στρατιωτικούς μου είπανε ανεπίσημα ότι η παρουσία λαθρομεταναστών (προσφύγων) τους οδήγησε στην αναβολή του τελετουργικού. Κανένα τοπικό μέσο δεν ανέφερε σχετικά με το γεγονός σαν να έχει πέσει σήμα για σιγή.
Δηλαδή αυτή η κυβέρνηση, ο στρατός και τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας παραδίδουν τα ιερά και οσία της φυλής μας όπως η σημαία μας στις ορέξεις των αναρχολαθρομεταναστων».
ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9/2016 ωρα 12'41
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ 100 ΠΗΓΕΣ ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1000% ΑΛΗΘΕΙΑ ! ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ??

ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/ 9
ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ ! ! ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Επεισόδια στο λιμάνι της Λέσβου: «Aλληλέγγυοι» και μετανάστες εμπόδισαν την υποστολή της Ελληνικής σημαίας !




Police-Voice blog ➤
Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν ομάδα αποτελούμενη από «αλληλέγγυους» και μετανάστες, επιχείρησαν να εμποδίσουν την διεξαγωγή της τελετής υποστολής της Ελληνικής σημαίας μπροστά από το Παλαιό Λιμεναρχείο.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν να πνεύματα που όξυναν οι αποδοκιμασίες στην Προκυμαία, από πλευράς μεταναστών απέναντι στους Έλληνες στρατιώτες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα κάτοικοι της Λέσβου να εναντιωθούν κινούμενοι απειλητικά προς τους τελευταίους.

Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και το «θερμό» επεισόδιο έληξε...

Πηγή: lesvosnews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ http://police-voice.blogspot.com ΕΔΩ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..Πάγωσε όλη η Ελλάδα! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ….. Για να μην προσβάλουν τους Λαθρομετανάστες ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ….

επεισοδια λεσβος
Επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη κατά τη διάρκεια της υποστολής της σημαίας από άγημα του Στρατού, ανάμεσα σε μεγάλη ομάδα πολιτών μέσα στην οποία είχαν παρεισφρήσει ακροδεξιοί και ολιγάριθμη ομάδα αντεξουσιαστών, κυρίως φοιτητών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συνεπικουρούμενη από μικρή ομάδα μεταναστών.
Όλα ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα, όταν η καθιερωμένη κάθε Κυριακή με τη δύση του ηλίου υποστολή της σημαίας στο χώρο του παλιού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης παρουσία στρατιωτικού αγήματος ματαιώθηκε αφού στον ίδιο χώρο διαδήλωναν εκατοντάδες μετανάστες ενάντια στον πολύμηνο αποκλεισμό τους στη Λέσβο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποστολή ματαιώθηκε όταν η τοπική ηγεσία του Στρατεύματος ενημερώθηκε ότι το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης δεν εγγυόταν για την ασφάλεια του αγήματος λόγω της εν εξελίξει εκείνη την ώρα διαδήλωσης. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που όλη την περασμένη εβδομάδα, ακόμα και σήμερα το πρωί, καλούσαν σε συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στον χώρο του παλιού Λιμεναρχείου προκειμένου η υποστολή να γίνει κανονικά και χωρίς προβλήματα ασφάλειας για το άγημα των στρατιωτών.
Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός πολιτών, ενώ και ομάδα αντιεξουσιαστών πήρε θέση στην πλατεία Σαπφούς φωνάζοντας συνθήματα.
Τελικά η υποστολή πραγματοποιήθηκε κανονικά με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες να τον τραγουδούν μαζί με τους στρατιώτες, ενώ δυο ομάδες ανδρών των ΜΑΤ δημιούργησαν ζώνες ασφαλείας κρατώντας μακριά τις δυο πλευρές.
Μετά την αποχώρηση του αγήματος όμως άρχισαν οι αντεγκλήσεις που αρχικά ήταν μόνο λεκτικές, στη συνέχεια όμως μετατράπηκαν σε ανταλλαγές αντικειμένων, ενώ όταν άρχισαν οι επιθέσεις, και κυρίως οι επιθέσεις από τον στενό πυρήνα των ακροδεξιών, αυτές αντιμετωπίσθηκαν με τη χρήση χημικών από μέρους των αστυνομικών δυνάμεων.
Τελικά τα επεισόδια έληξαν με τους αντιεξουσιαστές να διαλύονται «σκορπώντας» στα γύρω στενά, ενώ ομάδα ανδρών των ΜΑΤ τους κυνηγούσε.
lesvospost.gr


ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ?? ΠΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ !  ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???  ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΞΕΧΑΣΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ! ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ....
Πηγή ➤makeleio.gr

56 σχόλια:

  1. Τι να σχολιάσω τι…… ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Papsete re avgoulades, pou psaxnete eykairies na katigoreite tin kyvernisi ... Ego den pistevo oti kati tetoio egeine kai einai meros tis propagandas tou psevdous, giati ta lamogia aisthanontai to sxoini na sfiggei to laimo tous ... O Tsipras exei ferei tous forofygades kai kleftes tou dimosiou se deini katastasi kai einai san tin Lernaia Ydra, pianei ena lamogio kai dyo fytronoun dipla tou !!! Pou tha paei omos, tha piastoun arga i grigora kai tha ksevromisei o topos !!!

      Διαγραφή
    2. Giati xreiazetai eggrisi gia na dimosieythei to sxolio mou ??? Kai poios tha to eggrinei??? O Mixaloliakos ???

      Διαγραφή
    3. Ares, mares, koukounares !!! O Koulis exei polla plokamia !!! Apo pou vgeike i eidisi ??? Poios eitan paron kai exoun fotos gia ayta pou isxyrizontai ???

      Διαγραφή
    4. Παππου παρε τα χαπια σου και πηγαινε να κοιμηθεις γιατι εισαι το ιδιο επικυνδυνος με τους καθεστωτικους που υποστηριχεις ...! Αμε να πεθανεις λοιπον να ξεβρωμισει ο τοπος ..!!!

      Διαγραφή
    5. Βρε καλά κάνει ο τσιπρας και σας κόβει τις συνταξεις....

      Διαγραφή
    6. Κωνσταντινε Πες του τα του ραμολιμεντου γιατι αν ανοιξω το στομα μου θα παει εκει που δεν θελει να παει...

      Διαγραφή
    7. εσυ μπαρμπα παυλιδη εισαι τελειωμενος μαλακας και γραφε ελληνικα ρε γερο

      Διαγραφή
    8. Κύριε Παυλίδη θα προσπαθήσω να σας απαντήσω με σεβασμό στις απόψεις σας, με όσο σεβασμό δείχνετε και εσείς στις απόψεις των άλλων. Κατ' αρχήν και κυριότερο ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ εάν θέλουμε στοιχειωδώς να λεγόμαστε Ελληνες. Αυτό θα έδειχνε ένα ίχνος σεβασμού τουλάχιστον σε εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε την Πατρίδα μας. Δευτερον και εγώ τον ψήφισα τον Τσίπρα (ντρέπομαι γι αυτό) αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. Τρίτον και σημαντικότερο: Για ποια προπαγάνδα μιλάτε όταν το βίντεο "μιλάει" από μόνο του. Εάν δεν βλέπετε και δεν ακούτε καλά να το κοιτάξετε αυτό. Υπάρχουν αρμόδιοι γιατροί που κάτι θα κάνουν και για εσάς, έστω και σε αυτή την προχωρημένη ηλικία. Εάν πάλι δεν φταίει η όραση ή η ακοή σας αλλά κάποιας μορφής άνοιας ή αλτσχάϊμερ, θα σας παρακαλούσα πάλι να απευθυνθείτε σε αρμόδιο γιατρό. Ωπως και να το κάνουμε η ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΣΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
    9. Παυλιδη παππου τον παιρνεις που και που...

      Διαγραφή
    10. Παυλίδη ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζεται με τις πράξεις του καθενός. Στην προκειμένη περίπτωση εσύ ούτε τον αέρα που αναπνέεις δεν είσαι άξιος. Και όσο για το ποιος θα εγκρίνει τις διάφορες αναρτήσεις είναι ο κάτοχος ή ο υπεύθυνος αυτής της σελίδας δικιά του είναι και ότι θέλει την κανρι
      Τώρα όσο για τα λαμόγια που είναι τόσα χρόνια στην κυβέρνηση ακόμα και αυτήν την στιγμή που μιλάμε είσαι και εσύ υπεύθυνος

      Διαγραφή
    11. γερο??την γρια σου ξερω!!!

      Διαγραφή
    12. θελω να εγκρινει το μηνυμα μου ο ιδιος που εκρινε και του Δημητρακη του Παυλιδη το σχολιο!!Ευχαριστω!!

      Διαγραφή
    13. ".....Ρωτώντας κάποιους γνωστούς λιμενικούς και στρατιωτικούς μου είπανε ανεπίσημα ότι η παρουσία λαθρομεταναστών (προσφύγων) τους οδήγησε στην αναβολή του τελετουργικού"....
      Την ταυτοτητα του πληροφοριοδοτη να ελεγξετε !!!!! Κι αυτο το ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ δε το ειδατε ???? Ντροπη σας να γραφετε ολοκληρο αρθρο στηριζομενος σε μια ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ !!!!!

      Διαγραφή
  2. αυτό συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Που σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης δικαιούται και υποχρεούται βάσει του άρθρου 120 να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο (ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ) εναντίον του ηθικού αυτουργού( Του Καμένου δηλαδή) άλλα και κατά των φυσικών αυτουργών που θα εκτελέσουν την εντολή του Καμένου. Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, Συνταγματολόγο, ή άλλο δικαστικό όργανο.(το τηλεφωνόμου ειναι 6970887669, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ'αρεσεις.Εδωσες τη λυση σε 5 γραμμες.Και φυσικα αυτα επρεπε να ειχαν ηδη γινει.

      Διαγραφή
    2. Μ' αρεσεις.Εδωσες τη λυση σε 5 γραμμες.Και φυσικα ολα αυτα επρεπε να ηδη να εχοτν γινει.

      Διαγραφή
  3. θα επρεπε να ντρεποντε ολλοι τους εμεις φτεμε που τους ψυφησαμε καλα να παθουμε,αλλα εχουν γνωση και οι φυλακες ετσι λεμε εμεις εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καημένε Καμμένε δεν είπες ότι θα βάλεις πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικά θέματα; Άντε χάσου άχρηστε, (που θα χαθείς οσονούπω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΟΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 80% ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ <>ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΝΟΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΗΣΑΝ <>

      Διαγραφή
  5. Όλα για μια καρέκλα ξεφτίλες θέλετε να μας κάνετε να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες αλλά δεν θα γίνει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρε καημένε καμμενε κρίμα που δεν ήταν κανείς δίπλα σου να σου πει οτι είσαι Έλληνες ; αλλά για όλα φέρει το σχολείο με την ιστορία ππυ διδάσκει γιατί αντι για τον εφιάλτη έπρεπε να γράφουν το δικο σου όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.skaiaegean.gr/?p=47568

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρχοσυριζαιοι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ και πατριώτες ντεμεκ.. Τελειώνουν τα ψωμιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΧΣ, ΤΤΕ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΤΛ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

    https://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-18-2013-%CF%83%CE%B5%CE%BB-78.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tora poulisan tin Ellada?To kanoun edo Kai xronia mexri Kai o Megas Aleksandros egine SERVOS lla tous Ellines tous endiaferoun oi kafetries Kai ta mpououkia

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορείς να κάνεις αντιγραφή γιατί δεν το έχει ενεργοποιημένο το blog..

      Διαγραφή
    3. Αν μη τι άλλο αυτή η μπούρδα που πλασάρετε σαν άποψη είναι ψέμα.
      Μονο και μονο απο τη λέξη "λαθρομετανάστης" το καταλαβαίνει κανείς. Δεν υπάρχουν πηγές -το μακελειό είναι κατά συρροή παρα-πληροφόρηση.

      Διαγραφή
    4. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κοινοποίηση θα πρέπει να ελέγχετε από που προέρχεται η είδηση.Όλο αυτό που αναρτήσετε Είναι για άλλη μια φορά ΨΕΜΑ

      Διαγραφή
    5. Σοφια (λαθος ονομα σου εδωσαν) βλαμενη γεννηθηκες η εγινες στην πορεια της ζωης σου; Αντε τωρα στα ισλαμοπιθικια σου να ξελαμπικαρης...ΖΩΩΝ...

      Διαγραφή
  11. η κατρακυλα της ελλαδας αρχισε μετα την φουσκα του χρηματιστηριου,με απωγειο τους ολυμπιακους αγωνες απλα εμεις δεν ειχαμε καταλαβει τιποτα για να φτασουμε το 2011 στην καταστροφη,σκεφτειτε αυτα που λεω ειναι πραγματικοτητα,βγηκε ποτε να πει κανενας τι εγινε στα Ημια ? οχι και δεν θα μαθουμε ποτε,ξερεις κανεις οτι τα Ημια εχουν το πιο ακριβο ορυκτο στον κοσμο ? οχι φυσικα ποιος θα μας το πει?Λοιπον να μην μακρηγορουμε την Ελλαδα την ειχαν πουλησει εδω και χρονια και δεν το καταλαβε κανενας απο μας,φταιμε εμεις σαν λαος αφου στις προηγουμενες εκλογες ψηφισαμε τον μεγαλυτερο προδοτη του ελληνικου εθνους τον Κο Σαμαρα που συμφωνησε και υπεγραψε σαν Υπ.Εξωτερικων τα Σκοπια να ονομαστουν Μακεδονια,που υπεγραψε να κλεισουν τα στρατοπεδα και να γινουν hotspot,Δεν μας φταινε τα κομματα εμεις φταιμε,Εξαλλου οποιος διαβαζει ιστορια παντα υπηρχε ενας προδοτης Εφιαλτης,Ιουδας,Πηλιος Γουσιας ,διαβαστε ολο τον εθνικο υμνο και βγαλτε τα συμπερασματα σας,Ειμαστε ο λαος μετην μεγαλυτερη Ιστορια και ο λαος που προσπαθει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου,Δυστυχως ειμαστε αξιοι της Μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος... απο το 2001 και μετα αρχησε η κατρακυλα μας... Ολυμπιακοι Αγωνες, δανεια, Χριματιστηρια... κτλπο... ολα τα λεφτα ηταν δανεικα και ο καθενας μας τα σκορπουσε αερα πατερα και οχι σε επενδυσεις για την αναπτηξη της Ελλαδας... καποτε λεγανε για την Βουλγαρια και τα Σκοπια... τωρα το χωριο εγινε η Ελλαδα και η Βουλγαρια εχει αναπτυξη μεγαλη... ΣΙΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΘ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΧΝΑΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

      Διαγραφή
  12. Μ αρέσει αυτή η δημοκρατία που έχουμε έτσι για να καταλάβουν μερικοι φραπεδακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι μόνο ο Σύριζα αλλά κ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙΑ,ΚΚΕ κ λοιποί...Αν ήθελαν έριχναν την κυβέρνηση αλλά δεν το κάνουν..κ σαν πρόβατα που είναι αρκετοί ακολουθούν τις εντολές των μνημονιακών κομμάτων όλων των πολιτικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!! όλα θα τα χάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν αυτό είναι αληθές πρέπει να γίνουμε όλοι στρουθοκάμηλοι για να κρυφτούμε [ έως πότε θα ταπεινωνόμαστε ? ας ξυπνήσουν οι μεγάλοι ήρωες του 1821 και όχι μόνο να δουν τα χάλια μας και πως τον καταντήσαμε τον ιερό μας τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μηπως ένας από εσάς τους πατριώτες να σχολιάσει ότι οι στρατιωτικοί απασχολούνται κάθε Κυριακή για την σημαία το πρωί και το απόγευμα χωρίς την παραμικρή αποζημίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποζημιωση,εδω μιλαμε για την περηφανια μας κ εσυ μιλας για φραγκα?Σκεψου λιγο

      Διαγραφή
  17. Αν δεν βγουμε να τους διωξουμε αλα με οπλα δεν γινετε τιποτα μονο λογια και μπαρουφες ειμαστε και αυτοι η προδοτες το πανε εκει που θελουν χωρις την παραμικρη αντιδραση βρισκουν και κανουν αν ηταν σε αλη χωρα το παραμικρο δεν θα μπορουσαν να κανουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. έτσι είναι η ραγιάδες,προσκυνούν άλλα εθνόσημα και τα δικά τους τα έχουν για τα υποδήματα τους αλλά έχει και ο καιρός γυρίσματα....κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε που θα πάει...και τότε να δούμε που θα πάνε όλοι αυτοί οι πατριώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ενα εχω να πω... ΚΑΜΙΑ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ οτι και να ειναι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ... και βαλτετο καλα στο μοιαλο σας ΟΛΟΙ... οι ΔΕ Αξιωματικοι εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τηρουν τα ηθη και τα εθιμα της πατριδας μας και οχι να εκτελουν παράλογες και ανθΕλληνικες διαταγες απο τις κυβερνήσεις... οι Κηβερνήσεις ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ να ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ γιατι οι ΠΟΛΙΤΕς ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το πιο σωστοτερο απολλα λοιπον ειναι η κηβερνηση που ειναι να κηβερνησει να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ενα γαμημενο χαρτι που να λεει οτι ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ να υποστω τις συνεπειες και να ΧΑΣΩ οτι περιουσια εχω... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ... ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟ !!! αλλά δε θα γίνει ποτέ...Είδες μέχρι τώρα κάποιον απ αυτούς να πληρώνει; Όλοι φεύγουν με βαρβάτες συντάξεις και περνάνε μια χαρά ...

      Διαγραφή
  22. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ) ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΠΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο Μ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξεχάσατε ότι ο εχθρός έρχεται πάντα από την ανατολή. Ξεχάσατε ότι ο εχθρός είναι πάντα εκεί. Ξυπνήστε επιτέλους από το όνειρο. Δεν υπάρχουν δικαιώματα για τους εχθρούς. Θέλουν να μας ξεπαστρέψουν.Ηθικα, οργανικά, με άμεσο και με πλάγιο τρόπο. Οι περιβόητες ασύμμετρες απειλές είναι ενάντια του έθνους μας. Αφήστε την γκίρνια και ενεργήστε χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα. Τέλειωσε η εποχή της διασκέδασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ, ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΦΑΙΡΕΣ??? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΛΟΙΩΣ ΤΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ??? ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΣΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πιστεύω πως ο τίτλος του άρθρου είναι άσχετος με το περιεχόμενο και είναι έτσι γραμμένος ώστε ενεργοποιήσει τυφλά "τα πατριωτικά" αντανακλαστικά του καθένας μας. Διαβάζοντας προσεκτικά το άρθρο, εγω κατάλαβα πως η υποστολή ματαιώθηκε διότι "...το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης δεν εγγυόταν για την ασφάλεια του αγήματος λόγω της εν εξελίξει εκείνη την ώρα διαδήλωσης." Και αυτο με εντολή της τοπικής ηγεσίας του στρατευματος και όχι του Καμμένου. Η διαδήλωση δεν γινόταν βέβαια για την υποστολή της σημαίας αλλα για τον πολύμηνο αποκλεισμό των προσφύγων στη Λέσβο.
    Αν έχω διαβάσει σωστά, αναρωτιέμαι που αποσκοπούν τέτοια άρθρα και πόσο ωφελούν τελικά την πατρίδα μας που ισχυριζόμαστε πως αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε σαν δεν ντρέπονται λίγο. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα. Παιδεία, θρησκεία, οικονομία.... οικογένεια.ποιος είναι ο πατέρας και ποια η μητέρα.χαθηκαν οι ελληνικές αξίες και αρχές.ποιος είναι ο Έλληνας και ποιος ο μετανάστης.Μας έχουν ξεπουλήσει για τα δικά τους χρεει.ερχονται από παντού γιατί εκεί δεν ζούσαν.Να έρθει δεν λέω όχι. ΝΟΜΙΜΑ όμως. Όπως πήγαμε κ εμείς μετανάστες σε άλλα μέρη. Θα σέβονται όμως τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.Αλλα τι λέω.... Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας μας ξεπουλαν βρησκουν και αυτοί πρόσφορο έδαφος.Φτανει όμως ΌΧΙ ΑΛΛΟ.θα με σέβονται για να τους σεβαστό..Οποίος κ αν είναι.Ζω στην Ελλάδα είμαι Ελληνίδα και θα τιμωρηθούν την σημαία μου όπως και την οικογένεια μου.Ολοι μας μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατ'αρχήν, ποιός κατάργησε τους τόνους, τα πνεύματα από τη Γλώσσα που, είναι ρίζα όλων των γλωσσών του κόσμου, ςγώ χρησιμοποιώ την Γλώσσα των προγόνων μας, το ξεχαρβάλωμα της Ελλάδος ποιός το κατευθύνει, Πρώτα άρχισαν με τη Γλώσσα μας, εγώ χρησιμοποιώ και Υποτακτική και υπογεγραμμένες ,και δασείες, και περισπωμένες, τώρα διαλύουν και την Εθνικότητα μας, καταργούν τα Θρησκευτικά από τα Σχολεία, και το Θρήσκευμα από τις Ταυτότητες, που βαδίζουμε....??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πρώτα καταστρέφουν την Γλώσσα μας, τι θα πει μονοτονικό , οι Γάλλοι δεν κατάργησαν τα σιρκοφλέξ, ούτε οι Γερμανοί τα δικά τους σύμβολα, τώρα καταστρέφουν την Εθνικότητα μας ΓΙΑΤΙ....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή