Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

O μπαμπάς-Χάνιμπαλ είχε σχέση με τραβεστί, ο φίλος του εκδιδόταν σε άνδρες!!Διαστροφές στο υπόγειο της Αννυ



Police-Voice blog ➤
Τα είδε όλα -ό,τι πιο
ανατριχιαστικό γινόταν, από ξεσπάσματα βίας μέχρι πορνεία και χρήση ναρκωτικών- στη σύντομη ζωή της η μικρή Αννυ, πριν βρει φρικτό θάνατο στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα. Ο μπαμπάς-Χάνιμπαλ, που είχε σχέση με τραβεστί, και ο φίλος του Νικολάι, ο οποίος εκδιδόταν σε άνδρες, έπαιρναν ναρκωτικά μπροστά στα μάτια της άτυχης μικρούλας.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ
Ο πατέρας Σάββας χτυπούσε την ίδια και τη μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα, πουλούσε τα παιχνίδια της για 50 ευρώ και τη βουτούσε σε κρύο νερό για τιμωρία!
Αυτά είναι μερικά «στιγμιότυπα» από την καθημερινότητα της 4χρονης, σύμφωνα με καταθέσεις-σοκ από μάρτυρες στη δεύτερη ημέρα της δίκης για την ανατριχιαστική υπόθεση, με κατηγορουμένους τον Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ (Σάββας), τον Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ) και τη Δημητρίνα. «Τον Απρίλιο του 2015 γνώρισα τον Νικολάι. Είχαν έρθει με έναν φίλο του να κάνουν ναρκωτικά στον Πεδίον του Αρεως. Πήγαν να τους κλέψουν στην αγοραπωλησία και είπα “κρίμα, τα παιδιά”. Τους βοήθησα και έτσι τους γνώρισα. Ο Σάββας ήταν χρήστης και “έπινε” καθημερινά ναρκωτικά» κατέθεσε στο δικαστήριο ένας φίλος του Νικολάι και του Σάββα.
Πάνω. Η Αννυ σε ανέμελες στιγμές. Η μητέρα της Αννυ Δημητρίνα. Κάτω: Το παράθυρο του υπογείου διαμερίσματος και η αδικοχαμένη Αννυ και η είσοδος του διαμερίσματοςΠεριγράφοντας ένα απόγευμα στο σπίτι της φρίκης, όπου είχε βρεθεί μαζί με τον Νικολάι, υποστήριξε ότι έπαιρναν ναρκωτικά μπροστά στη μικρή: «Οταν είχα πάει, ήταν και το κοριτσάκι εκεί. Ηταν μπροστά, όταν κάναμε ναρκωτικά. Το κοριτσάκι έλεγε “θέλω να πάω στη γιαγιά μου” και ο Σάββας τής φώναξε. Δεν τη χτύπησε. Πάντως, είχα την αίσθηση ότι ο Σάββας και ο Νικολάι έμεναν μαζί».
Αν και ο ίδιος δεν είδε βίαιη συμπεριφορά από τον Σάββα στην κόρη του, ο Νικολάι τού εκμυστηρεύτηκε ότι «ο Σάββας για τιμωρία έκανε το παιδί μπάνιο με κρύο νερό και το χτυπούσε»! Μάλιστα, λίγο αργότερα υπάλληλος κοσμηματοπωλείου κατέθεσε ότι ο Σάββας τού πουλούσε τα παιχνίδια της μικρής για 50 ευρώ!
«Τη χτυπούσε»
Το μαρτύριο της Αννυ δεν σταμάτησε σε αυτά τα περιστατικά. Ενοικος της πολυκατοικίας κατέθεσε ότι ο Σάββας χτυπούσε τη σύντροφό του, και μάλιστα μπροστά στο παιδί: «Εγώ ξέρω ότι τη χτύπαγε τη γυναίκα του ο Σάββας. Μια μέρα την τράβαγε από τα μαλλιά, την έριχνε κάτω, γιατί δεν ήθελε αυτή να δει το παιδί της. Αυτό έλεγε ο Σάββας την ώρα του περιστατικού. Το παιδάκι κατά καιρούς έκλαιγε, αλλά ήταν φυσιολογικό κλάμα παιδιού. Εγώ τον ξαναείδα τη Μεγάλη Πέμπτη στις 5 το πρωί να παίρνει βόλτα τη μικρή. Φαινόταν φυσιολογικός, όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών».
Πριν μουδιάσουν την αίθουσα οι αποκαλύψεις για τα αίσχη στο υπόγειο διαμέρισμα, ο πατέρας Χάνιμπαλ είχε ζητήσει τον λόγο, για να σχολιάσει όσα ακούστηκαν στην πρώτη μέρα της δίκης, λέγοντας: «Το διάστημα που η κυρία Μπορίσοβα ήταν έγκυος, της έστελνα όλα τα απαραίτητα, καροτσάκια και ό,τι χρειαζόταν για το παιδί. Δεν τα είπαν αυτά και ήθελα να τα πω».
Στη συνέχεια κατέθεσε η μητέρα του, η οποία αντέκρουσε όσα κατέθεσαν γείτονες και φίλοι: «Εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ότι ο γιος μου έκανε όλα αυτά στο παιδί του. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Αλλαζε τις πάνες. Ηταν όλη μέρα μαζί του. Οταν είχε πάει στη Βουλγαρία ο Σάββας με τη μικρή, είχε μείνει μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Ο ξενοδόχος είπε στη γιαγιά του Σάββα ότι δεν έχει δει πιο χαζομπαμπά».
Στο μεταξύ, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Δημητρίνα (που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία), προκειμένου να κληθεί στην επόμενη συνεδρίαση η ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος, στο οποίο ο Νικολάι νοίκιαζε κρεβάτια και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ βρισκόταν εκεί. Αντιθέτως, απορρίφθηκε το αίτημα της συνηγόρου του Νικολάι Γιάννας Παναγοπούλου να κληθεί ο «Γερμανός φίλος της Δημητρίνα», καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητη η κατάθεσή του.
«Ο Σάββας είχε δεσμό και με άλλους τραβεστί»
Ο τραβεστί ο οποίος υποστήριξε ότι είχε μόνιμη ερωτική σχέση με τον πατέρα Χάνιμπαλ μίλησε στην κατάθεσή του για το παρελθόν του πρώην συντρόφου του και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά: «Γνωρίζω τον Σάββα από το 2008. Είχαμε σχέση δύο χρόνια. Μετά γνώρισε τη Δημητρίνα και αυτή έμεινε έγκυος, αλλά το κράτησε κρυφό μέχρι τον τέταρτο μήνα, που δεν μπορούσε να το ρίξει. Ο Σάββας το ήθελε το παιδί και τότε τελειώσαμε. Ο Σάββας είχε δεσμό και με άλλους τραβεστί. Με τη Δημητρίνα το έκαναν από πίσω μου και το έμαθα στα γενέθλιά μου».
Οπως τόνισε, η Δημητρίνα ήταν κακή επιρροή για τον Σάββα, καθώς, ενώ την περίοδο που ήταν μαζί του είχε κόψει τα ναρκωτικά, «εκείνη τον έκανε χάλια, ήταν εθισμένος πια στην ηρωίνη, έπινε τόσο πολύ, που μια ημέρα βγήκε 15 φορές από το σπίτι μου για να κάνει ηρωίνη»!
«Μανταρισμένο» δάχτυλο
Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στον Νικολάι, τον οποίο συνάντησε με «μανταρισμένο» δάχτυλο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, όταν τα ίχνη της μικρής Αννυ είχαν χαθεί: «Στις 11 Απριλίου συνάντησα τον Νικολάι σε πάρτι. Ηταν Μ. Σάββατο και ήρθε μόνος του. Οταν τον είδα, παρατήρησα ότι είχε δεμένο το δάχτυλό του. Δεν τον ρώτησα γι’ αυτό καθόλου. Του λέω αμέσως “πού είναι ο Σάββας;” και μου λέει “είναι χάλια από τα ναρκωτικά και κοιμάται”. Μετά, τον ρώτησα για τη μικρή και μου είπε ότι κοιμάται κι εκείνη. Στο πάρτι, πάντως, κλεινόταν στα δωμάτια και μιλούσε στα τηλέφωνα. Εβαζε αγγελίες στο ίντερνετ και εκδιδόταν».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως ο Νικολάι είναι ικανός να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται, ο μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι και ο Σάββας και ο Νικολάι συμμετείχαν από κοινού στο φρικτό έγκλημα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου