Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Οδήγησε 40 χιλ. σε αντίθετο ρεύμα αυτοκινητόδρομου και χτύπησε περιπολικό

Οδήγησε 40 χιλ. σε αντίθετο ρεύμα αυτοκινητόδρομου και χτύπησε περιπολικό


Police-Voice blog ➤
Ένας Γαλλοσενεγαλέζος οδηγός ηλικίας 40 ετών οδήγησε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομο στη νότια Ισπανία, σήμερα, προτού τελικά συγκρουστεί με ένα όχημα της Πολιτοφυλακής, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.
Προκειμένου να σταματήσουν την τρελή του πορεία, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο A-92, στην Ανδαλουσία, και να στήσουν οδοφράγματα παρατάσσοντας στον δρόμο περιπολικά όπως επίσης και αστυνομικούς.
Όμως «σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να σταματήσει, έφθασε στο σημείο να πέσει πάνω σε ένα περιπολικό» επισήμανε εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτοφυλακής στο Γαλλικό Πρακτορείο στη Μαδρίτη.
«Πρόκειται για έναν πολίτη διπλής υπηκοότητας, γαλλικής και σενεγαλέζικης, που συνελήφθη αφού διένυσε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ των επαρχιών Αλμερία και Γρανάδα» προσέθεσε.
Η Πολιτοφυλακή δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση του οδηγού, που φαίνεται να είναι «αναστατωμένος».
«Δεν έχουμε ακόμη την ιατρική γνωμάτευση στα χέρια μας, δεν γνωρίζουμε εάν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ ούτε εάν ήταν ψυχικά διαταραγμένος» τόνισε ο εκπρόσωπος.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου