Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ- ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ! (BINTEO)

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ- ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ! (BINTE


Police-Voice blog ➤
Ένοπλη επίθεση δέχτηκε διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδό Ιπποκράτους, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Στο σημείο έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
ΠΑΣΟΚ1
Η Χαριλάου Τρικούπη είναι αποκλεισμένοι από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και ήδη άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αλλά και στην Ασφάλειας ελέγχουν τον χώρο.

Για μια “δολοφονική επίθεση” έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Χριστίδης, λέγοντας πως η Φ. Γεννηματά κινείται ήδη προς το Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του τραυματία.


ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ: Πως έγινε η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

astynomia-600x275
Επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χ. Τρικούπη 50,
πραγματοποιήθηκε το στις 6:18 το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά από τα πυρά ενόπλου, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ένας αστυνομικός.
Ο αστυνομικός βρίσκεται στα επείγοντα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου, όπου δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών, και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχει τραύματα πιθανόν από θραύσματα, στην κοιλιακή χώρα και τον μηρό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότητα με καλάσνικοφ, εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, αλλάζοντας τη νυχτερινή βάρδια.
Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ. Ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες του όπλου της επίθεσης που βρέθηκαν στην οδό Χ. Τρικούπη 57 και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν μόνος του ή συμμετείχαν και άλλα άτομα.
123
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Ενημερωση:
------------
Ο συναδελφος ειναι πρωην ΔΕΛΤΑΣ, εχει τραυματιστει στο ποδι και στον θωρακα. Ειναι στο νοσοκομειο και εχει επαφη με το περιβαλλον. Η αλητεια και η αναξιοπρεπεια των αξιωματικων μας γνωρισε νεα βαθη. Η γυναικα του, η οποια εχει και το ανηλικο παιδακι τους, ενημερωθηκε πριν λιγο απο συναδελφους του τραυματια. Δε βρεθηκε ενας, ΕΝΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, να την παρει ενα τηλ, να στειλει εναν οδηγο του, απο αυτους που τους φερνουν καφε και τυροπιτα, να την παει στο νοσοκομειο στον αντρα της. Τουλαχιστον με παρηγορει η σκεψη οτι ο Γλεζος θα παει να τους δει. Τι, οχι;
Υγ: ευχαριστουμε για τα μηνυματα σας που μας ενημερωνετε

Σκυλια του Πολεμου Reloaded
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου