Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΩΤΕΣ συλλήψεις στην Κάλυμνο! Τεράστιο το κύκλωμα ηρωίνης στην Κάλυμνο! – Ήδη ΕΝΔΕΚΑ οι συλληφθέντες!

ΑΠΑΝΩΤΕΣ συλλήψεις στην Κάλυμνο! Τεράστιο το κύκλωμα ηρωίνης στην Κάλυμνο! – Ήδη ΕΝΔΕΚΑ οι συλληφθέντες!


Police-Voice blog ➤
Δεν έχουν τελειωμό οι συλλήψεις για το κύκλωμα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στην Κάλυμνο, καθώς καθημερινά πέφτουν στα χέρια των διωκτικών αρχών όλο και περισσότερα μέλη του. Οι εξελίξεις τρέχουν και ήδη ο αριθμός των συλληφθέντων έφτασε τους ένδεκα.
Τελευταίος συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 36χρονος Έλληνας, που και αυτός κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εμπορευόταν ναρκωτικά. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Το ίδιο δρομολόγιο για το γραφείο του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, είχε πάρει μια ημέρα πριν ένας 28χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας που συμμετείχαν στην εξάρθρωση της σπείρας.Την περασμένη Παρασκευή είχε συλληφθεί στην Κάλυμνο ένας 48χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δυο ναρκωτικά χάπια, ενώ στη συνέχεια άνδρες της Ασφαλείας Αχαρνών συνέλαβαν στο Μενίδι έναν 36χρονο.
Ο «χορός» των συλλήψεων είχε ξεκινήσει την Πέμπτη βάσει ενταλμάτων που εξέδωσε η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω και είχαν συλληφθεί έξι άνδρες ηλικίας 28, 34, 35, 36, 42 και 48 χρόνων και μια 30χρονη γυναίκα, ενώ είχαν κατασχεθεί ακατέργαστη κάνναβη βάρους 60,5 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης, τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,15 εκατοστών και 1.972 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου