Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Η ΕΜΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: «Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ» – ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛ..(ΦΩΤΟ)

ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Η ΕΜΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:


Police-Voice blog ➤
Στο έλεος του χιονιά που εντείνεται και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα αγριέψει ακόμη περισσότερο τις επόμενες βρίσκεται και η Αττική. Ήδη από τις οκτώ το βράδυ χιονίζει ακατάπαυστα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα νότια προάστια, μια ανάσα από τη θάλασσα. Ήδη έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, ακόμη και σε κεντρικούς οδικούς άξονες.
Η χιονόπτωση  είναι πιο έντονη στα Βόρεια και Ανατολικά προάστια της Αττικής.
Στα «λευκά» έχει ντυθεί η Πάρνηθα και η Πεντέλη ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Στην Αττική Οδό παρατηρείται αυξημένη κίνηση λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου ενώ σε πολλά σημεία γίνονται ρίψεις αλατιού.
Λόγω χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην:
α). Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το ύψος του Σ.Ν Πεντέλης 414 έως το ύψος Λ. Διονύσου και
β) από το 4ο χλμ Π.Ε Οδό Αθηνών – Θήβας ρεύμα προς Θήβα για φορτηγά οχήματα, ενώ η κίνηση των υπολοίπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Επίσης, κίνηση οχημάτων μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην περιοχή Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς και στην Οδό Αγίου Μερκουρίου.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο: «Έχουμε μία νέα επιδείνωση του καιρού από απόψε σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων είναι και η Αττική και περιμένουμε χιονοπτώσεις μέχρι αύριο το μεσημέρι. Θα επηρεάσει πάλι αρκετές περιοχές της χώρας μέχρι την Τρίτη το βράδυ.
Στην Αττική χιονίζει αυτή την ώρα στα Βόρεια προάστια, στα Ανατολικά αλλά και κοντά στο κέντρο της Αθήνας.
Εκτιμώ ότι χιονίσει λιγότερο βέβαια στις κεντρικές και νότιες περιοχές και περισσότερο σε όλο το βόρειο τόξο του λεκανοπεδίου μέσα στη νύχτα και μέχρι αύριο το πρωί».
Άρχισε να χιονίζει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ύστερα από σχεδόν δύο 24ωρα, με τη θερμοκρασία να κατρακυλά πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, οι Θεσσαλονικείς ανταμείφθηκαν.
Αυτή την ώρα, χιονίζει σε πολλές περιοχές της δυτικής πόλης, όπως τη Μενεμένη, την Πολίχνη και την Ευκαρπία.
Η θερμοκρασία είναι στους -5 βαθμούς Κελσίου ενώ κλειστός είναι ο δρόμος Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης γίνεται ομαλά μέχρι στιγμής, ωστόσο συνίσταται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του παγετού.
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ο χιονιάς θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη
Για νέα επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Εκτός από τις πυκνές χιονοπτώσεις που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, κύριο χαρακτηριστικό των φαινομένων θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά και οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως την Πέμπτη, που σημαίνει ότι οι κάτοικοι όλης σχεδόν της χώρας θα πρέπει να προετοιμαστούν για άλλες 72 ώρες έντονων καιρικών φαινομένων.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα που επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση μέχρι και το βράδυ της Τρίτης ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από την Τετάρτη και από τα δυτικά.
Πιο αναλυτικά:
Για σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη, αναμένονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Στην Αττική παροδικές χιονοπτώσεις από απόψε το βράδυ οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.
Παράλληλα θα υπάρχει κατά τόπους ισχυρός παγετός, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.
Από το βράδυ της Δευτέρας αναμένονται, επίσης, τοπικές καταιγίδες στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τοπικά, δε, στο Αιγαίο θα υπάρχουν τοπικά θυελλώδεις άνεμοι.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα του Ιονίου, της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης ενώ οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιάδες με θυελλώδη ένταση.
Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και θα εξασθενήσουν.
Η πρόγνωση της Τρίτης
Ειδικά για την Τρίτη η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις κατά τόπους περιοχές αναφέρει τα εξής:
Μακεδονία-Θράκη
Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι βορειάδες έντασης έως 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφορ΄. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από -11 έως -2 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές τις πρωινές ώρες στην Πελοπόννησο. Στις νοτιότερες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές τοπικές βροχές ή χιονόνερο και τις πρωινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμνοι θα είναι βορειάδες 4-6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση ενώ τα θερμόμετρα θα δείξουν από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου αν και στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο
Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα νότια. Εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και νότια από το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες 4-6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί-βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές. Σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και σταδιακά και στις κυκλάδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι-νοτιοανατολικοί 4-6 και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί-βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές και σταδιακά και σποραδικές καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 5-7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 6-7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 5-6 μποφόρ. Από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία, στα βόρεια 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα βόρεια. Εξασθένηση των φαινομέων από το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί-βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές και βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως -2 βαθμούς Κελσίου.
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, με αποφάσεις των Διευθυντών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός), απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων ως κατωτέρω:
Στο οδικό δίκτυο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας από 84ο χιλιόμετρο έως 210οχιλιόμετρο.
Στο οδικό δίκτυο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρου- Σπάρτης.
Στο οδικό δίκτυο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών- Κορίνθου- Πατρών από 84ο χιλιόμετρο έως 159οχιλιόμετρο.
Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Καλαμάτας.
Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Πύργου.
Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Σπάρτης.
Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Άργους.
Στο Παλαιό Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Λεβιδίου – Κανδήλας.
Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθενται σε ισχύ από σήμερα (9.1.2017) και από ώρα 22:00’ μέχρι νεωτέρας.
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :
στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης/Βέροιας/Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 91ο χιλιόμετρο έως το 98οχιλιόμετρο (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης),
στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας/Σελίου, από το 22ο χιλιόμετρο έως το 26ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου),
στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας/Σελίου από το 6ο χιλιόμετρο έως το 19Ο χιλιόμετρο,
στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας/Δασκίου, από το 5ο χιλιόμετρο έως το 43ο χιλιόμετρο (Δάσκιο),
στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας/Κωστοχωρίου, από το 5ο χιλιόμετρο έως το 19ο χιλιόμετρο,
στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας/3-5 Πηγαδίων, από το 6ο χιλιόμετρο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδ ρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών),
στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας/Ροδοχωρίου.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στην Εγνατία οδό, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, δεν διεξάγεται :
στο δευτερεύον οδικό Δίκτυο από Τοπική Κοινότητα Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΡΑΣ .
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
σε όλο το Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό Δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας,
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης/Πολυγύρου από το 34ο χιλιόμετρο έως το 64ο χιλιόμετρο,
στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης/Ιερισσού από το 65ο χιλιόμετρο έως το 95 χιλιόμετρο,
στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης/Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη),
στην Επαρχιακή Οδό Νεοχώριου/Βαρβάρας/Ολυμπιάδας,
στην Επαρχιακή Οδό Αρναίας/Στανού,
στην Επαρχιακή Οδό Παλαιοχωρίου/Μ. Παναγιάς,
στην Επαρχιακή Οδό Μ. Παναγιάς/Πλανών,
στην Επαρχιακή Οδό Πολυγύρου/Ιερισσού (από Πλάνα έως Ιερισσό),
στην Επαρχιακή Οδό Πολυγύρου/Γερακινής, από το 1ο χιλιόμετρο έως το 5ο χιλιόμετρο,
στην Επαρχιακή Οδό Πολυγύρου/Πλανών,
στην Επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης/Μεταγγιτσίου ,
στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών/Συκιάς, στο 51ο χιλιόμετρο (Θέση Τριπόταμος), από το 60ο χιλιόμετρο έως το 75ο χιλιόμετρο (Σάρτη), στο 83ο χιλιόμετρο (Πόρτο Κουφό), στο 86ο χιλιόμετρο (Καλαμίτσι) και στο 94οχιλιόμετρο,
στην Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου/Ταξιάρχη,
στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών/Παλιουρίου από το 43ο χιλιόμετρο (Πευκοχώρι) έως το 58ο χιλιόμετρο (Αγία Παρασκευή),
στην Επαρχιακή Οδό Βάβδου/Σημάντρων έως το 1ο χιλιόμετρο,
εντός οικισμών Πολυγύρου, Ταξιάρχη, Παλαιοκάστρου και Βραστάμων),
στη Δημοτική Αγροτική Οδό Πολυγύρου/Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά),
στη Δημοτική Αγροτική Οδό Πολυγύρου/Καλυβών (μέσω Πατελίδα),
σε όλο το οδικό Δίκτυο του Αγίου Όρους.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
στην Επαρχιακή Οδό Καστανερής/Λιβαδίων από το 9ο χιλιόμετρο.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ :
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης-παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
στην Επαρχιακή Οδό Σερρών / Λαϊλιά, από το 18ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά,
στην Επαρχιακή Οδό Σιδηροκάστρου / Καρυδοχωρίου (από Φαιά Πέτρα έως Καρυδοχώρι),
στη Δημοτική Οδό από τη διασταύρωση Κορμίστας προς την Ιερά Μόνη Εικοσιφοίνισσας (5ο χιλιόμετρο έως την Ιερά Μονή),
στην Επαρχιακή οδό Σερρών / Βροντούς (από το 25ο χιλιόμετρο έως Βροντού),
στη Δημοτική Οδό Πρώτης προς την Ιερά Μονή Αναλήψεως Σωτήρος (από το 3ο χιλιόμετρο έως την Ιερά Μονή).
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό διεξάγεται κανονικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.:
από το 15ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων ,
από το 32ο χλμ. έως το 52ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ελασσόνας – Δεσκάτης -Καλαμπάκας,
από το 4ο χλμ. έως το 8ο χλμ. της επαρχιακής οδού Δεσκάτης – Καρπερού,
από το 25ο χλμ. έως το 54ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών-Σαμαρίνας,
από το 25ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών-Βασιλίτσας,
από το 25ο χλμ. έως το 43ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών-Περιβολίου,
από το 20ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κηπουρείου – Ιωαννίνων (μέσω Μηλιάς Μετσόβου) έως τα όρια με την Π.Ε. Ιωαννίνων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.:
από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και
από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (Μέσω Κοτύλης).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα Α-29, διεξάγεται κανονικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου