Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είχε πέντε καταδίκες και ένταλμα!Δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και είχε μπει παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτες διαβάσεις

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είχε πέντε καταδίκες και ένταλμα!Δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και είχε μπει παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτες διαβάσεις


Police-Voice blog ➤
Δυο συμπατριώτες του προσπάθησε να περάσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά το δρομολόγιό τους σταμάτησε στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ο ένας από τους παράτυπους μετανάστες ήταν καταζητούμενος και φυγόποινος!
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος ιδιοκτήτης του με συνοδηγό την 44χρονη σύζυγό του, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δυο επιβάτες ηλικίας 22 και 24 χρόνων δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν μπει νωρίτερα παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτες διαβάσεις.
Έτσι, συνελήφθησαν μαζί με τους μεταφορείς και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού στο οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με συνολική ποινή φυλάκισης 42 μηνών!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου