Hmeromhnia

------τελευταιες αναρτησεις

aa

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ! Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΓΙΑΤΙ… ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ! – «ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΜΙΝΗ, Ή ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ!» – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ! Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΓΙΑΤΙ… ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ! – «ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΜΙΝΗ, Ή ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ!» – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Police-Voice blog ➤
Δεν φτάνει που ο Δήμος Αθηναίων του Γ.Καμμίνη είναι από τους πιο βρώμικους της Ευρώπης δεν έχει ούτε τις στοιχειώδεις ευαισθησίες για να εξυπηρετήσεις τις παγωμένες αυτές ημέρες τους άστεγους και όσους είχαν την ατυχία να μην είναι προνομιούχοι, έτσι υπάλληλος του Δήμου έδιωξε άστεγο επειδή είχε λήξει το ωράριό του.
Μια από τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα…
Την ώρα που ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας χιόνιζε και στα social media υπήρχε παντού ο αριθμός που πρέπει να καλέσει κάποιος για να βοηθήσει τους αστέγους ώστε να μην ξεπαγιάσουν στο κρύο, ένας πολίτης θέλησε να κάνει το αυτονόητο: να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του…
Αλλά βρήκε – κυριολεκτικά- κλειστή την πόρτα του δήμου Αθηναίων!!!
Για ακόμη μια φορά τις τελευταίες μέρες, ο δήμος Αθηναίων φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών που έχουν οι δημότες του. Έκλεισε την πόρτα σε έναν άστεγο, σε έναν άνθρωπο που είχε ανάγκη. Γιατί; Γιατί ο ένας υπάλληλος τηλεφώνησε και δήλωσε ασθένεια, ο άλλος είχε κουραστεί και κανείς δεν σκέφτηκε (ή δεν θέλησε) να καλέσει αντικαταστάτη για να μείνει ανοιχτός ο χώρος φιλοξενίας αστέγων στην Πανόρμου και να βρουν ζεστασιά εκείνοι που δεν έχουν την τύχη να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.
Πειθαρχική έρευνα για τον υπάλληλο που άφησε τους άστεγους στο κρύο ξεκίνησε ο δήμος Αθηναίων
Η καταγγελία έγινε από τον πολίτη που θέλησε να βοηθήσει τον άστεγο. Την κατέγραψε και σε video και την ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook. Είδε τον άστεγο να κοιμάται δίπλα από το σπίτι του. Και αμέσως τηλεφώνησε στο δήμο για να μάθει σε ποιο κέντρο φιλοξενίας μπορεί να απευθυνθεί. Τον παρέπεμψαν στην Πανόρμου. Όταν το είπε στον άστεγο, εκείνος του απάντησε πως τον διώχνουν. Τηλεφώνησε άλλες τρεις φορές για να είναι σίγουρος. Και τον διαβεβαίωσαν από τον δήμο πως όλα «δουλεύουν άψογα».
Προσπάθησε ξανά να πείσει τον άστεγο. «Εμπιστεύσου με, είναι καλά εκεί» του υποσχέθηκε. Τον σήκωσε και από το Θησείο τον πήγε στην Πανόρμου. Έφτασαν στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας (09.01.2017) και ενώ το χιόνι συνέχισε να πέφτει στην Αθήνα. Και όταν έφτασαν εκεί, συνάντησαν σε ένα πρόσωπο όλη την αναλγησία του κρατικού μηχανισμού.
Ο υπάλληλος ενημέρωσε ότι το κέντρο φιλοξενίας θα έκλεινε στις 23:00. Μισή ώρα αργότερα δηλαδή. Και στην αυτονόητη απορία «γιατί» η απάντηση ήταν «μόλις πήρε η επόμενη βάρδια και είπε ότι αρρώστησε και δεν θα έρθει». Και στην επίσης εύλογη απορία «θα διώξετε τον κόσμο μες το χιόνι» η εξοργιστική απάντηση ήταν: «Ναι, εγώ πρέπει να φύγω». Και στην (τρίτη κατά σειρά) εύλογη απορία του πολίτη «δεν μπορεί να έρθει άλλος», ο υπάλληλος απάντησε το ίδιο εξοργιστικά: «Που να ξέρω εγώ; Είμαι από τις 15:00 εδώ εγώ, κουράστηκα πρέπει να φύγω».
Διαβάστε την ανάρτηση του πολίτη για το περιστατικό:
Χώροι Φιλοξενίας Αστέγων – Η εμπειρία μου απόψε
– Ένας άστεγος κοιμάται έξω στον δρόμο, δίπλα στο σπίτι μου.
– Αρχίζει να χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας.
– Παίρνω τηλέφωνο στο Δήμο για τα Κέντρα Φιλοξενίας.
– Μου λένε να πάει στον Χώρο της Πανόρμου.
– Ο άστεγος αρνείται και μου λέει οτι τον διώχνουν.
– Ξαναπαίρνω άλλες 3 φορές για επιβεβαιώση.
– Μου επιβεβαιώνουν οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν άψογα.
– Λέω στον άστεγο “εμπιστεύσουμε, είναι καλά εκεί”.
– Τον σηκώνω μες το κρύο να πάει απο το Θησείο στην Πανόρμου.
– Φτάνουμε 22:30.
– Ο υπάλληλος του Δήμου μου λέει “23:00 θα κλείσουμε”
– Του λέω “Γιατί;”
– “Μόλις πήρε η επόμενη βάρδια και είπε οτι αρρώστησε και δεν θα έρθει”
– “Και τι; Θα διώξετε τον κόσμο μες το χιόνι;;;”
– Μου λέει “Ναι, εγώ πρέπει να φύγω”
– “Καλά δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος στην θέση του;”
– Μου λέει “Που να ξέρω εγώ; Ειμαι απο τις 15:00 εδώ εγώ, κουράστηκα πρέπει να φύγω”
– Βγάλανε τους άστεγους έξω στο χιόνι.
Καλές όλες οι προσπάθειες του δήμου για τους άστεγους αλλά δυστυχώς κύριοι/ες του Δήμου θα έπρεπε ήδη να ξέρετε ότι σε αυτή την χώρα..
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Δείτε το video με την καταγγελία του:
Και ενώ άνθρωποι που είχαν ανάγκη από λίγη ζεστασιά έμειναν τη νύχτα στο κρύο, ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως ξεκινά τη διερεύνηση πειθαρχικών ευθυνών για τον υπάλληλο που αυθαίρετα έκλεισε τη Λέσχη Φιλίας.
«Διαδικασία αναζήτησης πειθαρχικών ευθυνών κινεί ο Δήμος Αθηναίων για δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος αυθαίρετα έκλεισε Λέσχη Φιλίας, που λειτουργούσε ως θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους, επικαλούμενος λήξη του ωραρίου του», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΙΝΙ

ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ?? ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ?? ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ! ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΝΤ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ??

ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ?? ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ?? ΠΑΡΙΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ! ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΝΤ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ??


Police-Voice blog ➤
ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Πέθανε άστεγος από το κρύο (παραμονή Πρωτοχρονιάς) στο κέντρο της Αθήνας! η κυρ αντ. ξερει που ειναι η οδό Αρμοδίου ??

η φωτο ειναι απο το αρχειο μας !
Police-Voice blog ➤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ?? ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΕΓΟ ?? ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ  ?? ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ??

Νέο θέμα έχει δημιουργηθεί με τον δήμο Αθηναίων καθώς καταγγέλλεται ότι παραμονή πρωτοχρονιάς ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας!
Την πληροφορία αυτή παρέθεσε επωνύμως ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης αν και προηγουμένως το είχε διαψεύσει η δημοτική σύμβουλος Νέλλη Παπαχελά.

Η ανάρτησή του:
Δημήτρης Παπαδημητριάδης MD MSc - Ψυχίατρος
·
ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ:

Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου προς το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και τις αναρτήσεις μου στο προσωπικό προφίλ μου https://www.fb.com/papadimi, με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου κας Νέλλης Παπαχελά στο σχετικό διάλογο, τελικά ΣΥΝΕΒΗ το ΜΟΙΡΑΙΟ: παραμονή πρωτοχρονιάς: ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας.

Τις προηγούμενες ημέρες, προς της έλευσης του χιονιά στην Αθήνα, έκανα συγκεκριμένες εκκλήσεις προς τον Δήμο Αθηναίων να φροντίσει τους αστέγους στο κέντρο της πόλης, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται σε άμεσο Κίνδυνο Αυτοπαραμέλησης, λόγω και συνοδών προβλημάτων ψυχικής υγείας. Στις εκκλήσεις μου απάντησε δημόσια στον τοίχο μου η Αντιδήμαρχος καθώς και η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, με τη θέση ότι "...οι άστεγοι αρνούνται να φιλοξενηθούν σε εσωτερικούς χώρους".

Επισήμανα στις εκπροσώπους του Δήμου ότι οι άστεγοι του κέντρου δήλωναν πρόθυμοι σε εμένα να φιλοξενηθούν και αρνούνταν ότι έχουν λάβει ενημέρωση, κουβέρτες και φαγητό από το Δήμο, με την εξαίρεση του sleeping bag του Ερυθρού Σταυρού.

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων έφτασε να διαψεύσει νωρίτερα σήμερα στον τοίχο μου τη δημοσιευμένη σε αρκετές ιστοσελίδες είδηση ότι ΠΑΡΑΜΟΝΗ πρωτοχρονιάς άστεγος απεβίωσε στο κέντρο. Καθυβρίζοντας, επίσης, τους ενεργούς πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν ως "ο κάθε πικραμένος".

Εγώ όμως το διασταύρωσα, δυστυχώς, και προσωπικά: Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 08:35 σήμερα από την οδό Αρμοδίου στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτα έφτασαν μηχανές του ΕΚΑΒ και κατόπιν ασθενοφόρο. Ο άστεγος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επίσημα.

Ως πολίτης του κέντρου, εκφράζω την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ μου απέναντι στη Δημοτική Αρχή και την καλώ να αναλάβει τις ευθύνες της για την άστοχη και τουλάχιστον αναποτελεσματική διαχείριση και πολιτική επί του ζητήματος των αστέγων στο κέντρο της ιστορικής Πρωτεύουσας της χώρας.
#NOTMYMAYOR

H ανάρτηση της Ν. Παπαχελά

ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ μαζί με Ελένη Κατσούλη.
Έγραψε ένα site του κ@@@υ για νεκρό άστεγο στη Σωκράτους σε παγκάκι. Το αναδημοσιεύουν άλλα τρία της αυτής υποστάθμης.
Λουκούμι! Το αναδημοσιεύει ως κείμενο ο κάθε πικραμένος που κάνει τον ευαίσθητο από τη ζέστη του σπιτιού του και.... βουαλά ο φταίχτης Δήμος Αθηναίων.
Πώς είπατε; Δεν το γνωρίζει ούτε υο ΕΚΑΒ ούτε το ΑΤ Ομονοίας;
Ψιλά γράμματα...
Η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Ελ. Κατσούλη πάντως είναι ακόμα στην Πειραιώς καο δουλεύει.
Μακάρι να καταφέρει να κάνει Πρωτοχρονιά σπίτι της, χωρίς απρόοπτα.
ΥΓ Η Σωκράτους δεν έχει παγκάκια.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΥΡ. ΑΝΤΙΔ....Στην οδό Αρμοδίου μαθαίνω. Είστε σίγουρη ότι δεν είναι έτσι;
ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ Εκτός της ενημέρωσης που προανέφερα, δεν το είδα σε κανένα σοβαρό κανάλι ή ιστοσελίδα. Αν υπάρχει νεκρός που το απεύχομαι, πιο πιθανόν να είναι θύμα των ναρκωτικών που οργιάζουν στην περιοχή. Την ευκολία εξαγωγής συμπερασμάτων είχα στόχο.
D  Pap ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ Όλοι το απευχόμαστε. Καλή Χρονιά κυρία Αντιδήμαρχε!

ΕΡΩΤΗΜΑ police-voice gr

η  οδό Αρμοδίου  εχει παγκάκια ?? τώρα για την υποστάθμη των Σάιντ την κρίνουν κάθε μέρα οι αναγνώστες τους κυρία μου Αφήστε την έπαρση και άπλα κάντε αυτά που πρέπει ! και μην ξεχνάτε δεν σας ζήτησε κανένας να μας σώσετε εσείς το διαλέξατε ! Είναι και καλός ο μισθός του αντιδήμαρχου έτσι δεν είναι κυρία μου ?? τέλος ζητάμε επίσημη ενημέρωση αν από όλο το κέντρο της Αθήνας είχαμε κάποιο θύμα άστεγο !

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΜΗΜΑ ΡΩΤΗΣΑΤΕ Η ΟΔΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 

ΥΓ1  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ Κ@@@Υ ! 

 εμεις δεν υιοθετουμε την καταγγελία μεχρι να εχουμε επισημη ενημερωση απο τον δημο της Αθηνας ! ! 

ΝΕΟΤΕΡΑ 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ του "Σωτηρία" ο άστεγος που πέθανε (παραμονή Πρωτοχρονιάς) δίπλα στο Δημαρχείο...
Dimitris Papadimitriadis 
1 λεπτό ·

Σχολιάζει, λοιπόν, η αντιδήμαρχος ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ (που ακόμη δεν έχει παραιτηθεί) στις 31/12, 21:41: "ΑΝ υπάρχει νεκρός - πιο πιθανόν να είναι θύμα ναρκωτικών που οργιάζουν στην περιοχή" (Σημ: πρώτα το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και κατηγορούσε τους ενεργούς πολίτες ως "ο κάθε πικραμένος").

Κυρία μου, ο αγνώστων στοιχείων νεκρός βρίσκεται τώρα στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ του Νοσ. ΣΩΤΗΡΙΑ από τις 10:00πμ της 31/12, μετά την κατάψυξη της Αθήνας εκείνων των ημερών. Αναμένεται η νεκροτομή του, αφού η Ελλ. Αστυνομία προσπαθήσει να βρει τα στοιχεία του. Χωρίς νεκροτομή πως τεκμαίρεται ότι είναι ναρκομανής; Η προσπάθεια να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΤΕ τον νεκρό με αυτό τον ιδιότυπο ρατσισμό σας (μάλλον ναρκομανής = άρα κατώτερος και από άστεγο) είναι ολότελα αυθαίρετη. Κατά τον ίδιο τρόπο, "ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ", αφού παροικεί σε περιοχή όπου οργιάζουν τα ναρκωτικά (όλως τυχαίως δίπλα στο Δημαρχείο σας).


Η αντιδήμαρχος ξαναγράφει, επομένως, τον ορισμό της λέξης "ΑΣΤΕΓΟΣ", κατά πως εξυπηρετεί την αναποτελεσματικότητα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Επιπλέον, δυσκολεύεται ακόμη και να διαπιστώσει ότι κάποιος, πράγματι, πέθανε δίπλα στο δημαρχείο της.
Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε.
#NOTMYMAYOR


Πηγή ➤http://www.press-gr.com
Πηγή ➤.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου