Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ & ΚΛΑΜΑΤΑ ! Μετά τις ΓΚΑΦΕΣ κατέληξαν: Ουζμπέκος, τελικά, ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ που αιματοκύλισε το κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη την πρωτοχρονιά!

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ & ΚΛΑΜΑΤΑ ! Μετά τις ΓΚΑΦΕΣ κατέληξαν: Ουζμπέκος, τελικά, ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ που αιματοκύλισε το κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη την πρωτοχρονια


Police-Voice blog ➤
Ουζμπέκος είναι τελικά ο δράστης που επιτέθηκε στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου σκοτώνοντας 39 άτομα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική αστυνομία.
Μετά από αλεπάλληλες γκάφες σχετικά με την ταυτότητα του δράστη, οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν την Κυριακή, επτά ημέρες μετά το μακελειό, ότι ο δράστης λέγεται Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος χρησιμοποιούσε, επίσης, την ονομασία «Αμπού Μοχάμεντ Χορασάν».
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Μασαρίποφ βοήθησε ένας τρομοκράτης από το ανατολικό Τουρκμενιστάν.
Οι έρευνες του Ουζμπέκου τρομοκράτη για τον εντοπισμό του συνεχίζονται ενώ οι συλλήψεις ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για το μακελειό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μέχρι στιγμής ανέρχονται στα 25 άτομα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου