Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛΑΣ: Εντοπίστηκαν 8 τρομοδέματα στα ΕΛΤΑ – Ποιοι και που τα έστελναν

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛΑΣ: Εντοπίστηκαν 8 τρομοδέματα στα ΕΛΤΑ – Ποιοι και που τα έστελναν


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκαν οκτώ ύποπτα πακέτα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δέματα προορίζονταν σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, ενώ αποδέκτες αυτή τη φορά, δεν ήταν πολιτικά πρόσωπα, αλλά πανεπιστημιακοί.
Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο τρομοπακέτο έλαβε προ ημερών ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε και ένα ακόμη εστάλη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι. Για το εκρηκτικό δέμα στον Σόϊμπλε την ευθύνη είχαν αναλάβει με προκήρυξή τους οι «Πυρήνες της Φωτιάς».
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να πρόκειται για μια επανάληψη τρομοκρατικής ενέργειας της οργάνωσης του 2010, όταν είχε στείλει 12 τρομοπακέτα, σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ανγκελα Μέρκελ.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Αντιτρομοκρατική! Στο «στόχαστρο» τα μνημόνια! Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί οι επόμενοι παραλήπτες!Στο «πόδι» οι Αρχές


bbb
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – Εντοπίστηκαν 8 τρομο – πακέτα στο Κρυονέρι.Μετά από τον Σόιμπλε και το ΔΝΤ, στόχος των τρομοκρατών ο Ντάισελμπλουμ και ο Μοσκοβισί.
Και τα 8 τρομο – δέματα είχαν αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους με τα δυο πρώτα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά να είναι αυτά των Γερούν Ντάισελμπλουμ και Πιερ Μοσκοβισί.

Οκτώ τρομο-δέματα με προορισμό την Ευρώπη εντοπίστηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, προτού φτάσουν στο «Ελ. Βενιζέλος»


pppp
Πανομοιότυπα με τα δύο που εστάλησαν από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στον Σόιμπλε και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι
Οκτώ εκρηκτικοί φάκελοι, πανομοιότυποι με τους δύο που εστάλησαν από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι, εντοπίστηκαν σήμερα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.
Οι φάκελοι κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και, όπως αποδείχθηκε, είχαν αποδέκτες πρόσωπα σε ευρωπαϊκές χώρες.
Ο εντοπισμός των φακέλων, που δεν πρόλαβαν να φύγουν από το Κέντρο Διαλογής για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγινε, αφού αυξήθηκαν κατακόρυφα τα μέτρα ελέγχου μετά τις αποστολές σε Βερολίνο και Παρίσι και έτσι κάθε ύποπτος φάκελος μπαίνει στο μικροσκόπιο των ελεγκτών.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι φάκελοι.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου