Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ?? Απίστευτο νομοσχέδιο από την κυβέρνηση θα παίρνουν τα σπίτια από του Έλληνες και θα τα δίνουν στην μισή αξία σε Μετανάστες !

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ?? Απίστευτο νομοσχέδιο από την κυβέρνηση θα παίρνουν τα σπίτια από του Έλληνες και θα τα δίνουν στην μισή αξία σε Μετανάστες !


Police-Voice blog ➤
Έντονες φήμες οτι επανέρχονται στον αρχικό σχεδιασμό τους για την εισροή χρημάτων στα ταμεία !

Ένα άκρως προκλητικό νομοσχέδιο ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση που θα εκποιεί τις περιουσίες των Ελλήνων και θα τις δίνει για λίγα ευρώ σε μετανάστες. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να είναι έτοιμο  το 2017.
Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο θα έχει ώς στόχο να ρευστοποιήσει τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί υπέρ του Ελληνικού δημοσίου και να αγοραστούν απευθείας από μετανάστες και πρόσφυγες στην μισή αξία ακριβώς του χρέους που έγινε η κατάσχεση. Για παράδειγμα αν ένα σπίτι έχει κατασχεθεί για χρέος προς το δημόσιο 30.000 ευρώ τότε ο μετανάστης θα έχει το δικαίωμα να το αγοράσει μετά την κατάσχεση από το ελληνικό δημόσιο δίνοντας στα κρατικά ταμεία μόλις 15.000 ευρώ.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι πρέπει αυτό να γίνει ώστε να υπάρξει μία ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία ώς ίσος προς ίσος και τονίζουν επίσης ότι θα προσφέρει πολλά έσοδα από του πρόσφυγες που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.

ΕΡΩΤΗΜΑ γιατί δεν δίνετε σε αυτή την τιμή τα σπίτια στους Έλληνες ??

ΕΡΩΤΗΜΑ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΦΙΑ ,,,φόρους μεταβιβάσεις κλπ 
Πηγή ➤http://scoops.gr/

4 σχόλια:

  1. Αν ΔΕΝ τους σταματήσουμε , τελειώσαμε Ο Λ Ο Ι ...!!!! Μην νομίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ιδιοκτήτης ότι θα κρατήσει το σπιτάκι η το χωραφάκι του , θα του το παίρνουν απλά με μια ...κλήση της τροχαίας , ΑΝΟΙΞΤΕ τα μάτια σας και δείτε τι συμβαίνει , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν το κανουν αυτο ειναι για την θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εάν συμβεί αυτό θα πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας, ανεξάρτητα τι πιστεύει μέχρι τώρα ο καθένας μας και να στηθούν
    Λαϊκά δικαστήρια με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν η βαρια βιομηχανια του συριζα ειναι το δικαστικο σωμα...πληρωνοντας τους ως βουλευτες για να το βουλωνουν και να παχαινουν πατους τους αλλα παραλληλα να ριχνουν καμπανες στους πολιτες να εισρεουν εσοδα στην κλικα τοτε ποια αρχη και ποια φραγη να τους σταματησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή