Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Δυο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών είπε η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι!

Δυο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών είπε η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι!


Police-Voice blog ➤
Δυο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών σύμφωνα με τη βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι!
Δύο Έλληνες είναι μεταξύ των τραυματιών από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το απόγευμα της Τετάρτης.
Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι που απευθύνθηκε την Πέμπτη στους βουλευτές ενημέρωσε ακόμα πως τραυματίες είναι 12 Βρετανοί, 3 Γάλλοι, 2 Ρουμάνοι, 4 Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Κινέζος, ένας Ιρλανδός και ένας Ιταλός.ΚΑΙ οι δυο Ελληνες 
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υγεία των Ελλήνων τραυματιών, ενώ νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ είχε ανακοινώσει πως συνολικά επτά άτομα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός είπε ακόμα πως ο δράστης ήταν γεννημένος στην Βρετανία και γνωστός στις υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες είχαν κάνει έρευνα για το άτομό του, αλλά θεωρήθηκε περιφερειακός παράγοντας.
Ο συναγερμός στη Βρετανία παραμένει στο επίπεδο «severe» που σημαίνει ότι μια επίθεση είναι αρκετά πιθανή αλλά όπως είπε η Μέι, το επίπεδο ασφαλείας δεν θα αυξηθεί την επόμενη εβδομάδα γιατί δεν υπάρχει πληροφορία ότι η απειλή είναι άμεση.
«Η αστυνομία έκανε έρευνες όλο το βράδυ για να συγκεντρώσει πληροφορίες. Έκανε έξι έρευνες σε Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ στις οποίες προχώρησε σε οχτώ συλλήψεις» είπε η κυρία Μέι.
«Δεν θα παραδοθούμε στην τρομοκρατία. Οι αρχές μας θα επικρατήσουν» είπε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, σύμφωνα με την οποία οι αρχές θα ανακοινώσουν τα στοιχεία του δράστη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου