Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΟΚ στις γυναίκες όλου του πλανήτη προκαλεί απόφαση του Ο.Η.Ε.

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ  ΣΟΚ στις γυναίκες όλου του πλανήτη προκαλεί απόφαση του Ο.Η.Ε.


Police-Voice blog ➤

Το Βασίλειο των Σαούντ,

η χώρα που συστηματικά παραβιάζει τα δικαιώματα των γυναικών σε κάθε επίπεδο δημιουργώντας μια τεράστια ανισότητα ανάμεσα στα φύλα, είναι πλέον μια από τις 45 χώρες που σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση παγκοσμίων προτύπων για την ισότητα των φύλων, την χειραφέτηση των γυναικών και στην προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών.
 Η Σαουδική Αραβία που θεωρεί την γυναίκα «πράγμα» θα συμβάλλει στην διεθνή κοινωνική πολιτική για την γυναίκα.
Με βάση ποια πρότυπα; Του Γιαχβέ-Αλλάχ;
Όπως μεταδίδεται σε μια μυστική ψηφοφορία στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ, η Σαουδική Αραβία εκλέχθηκε ως Μέλος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Μόνο επτά από τα 54 μέλη της Επιτροπής του ΟΗΕ καταψήφισαν στη συγκεκριμένη μυστική ψηφοφορία, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον πέντε χώρες-μέλη της ΕΕ, εκ των 12 που συμμετέχουν στην επιτροπή (Βέλγιο, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλια, Πορτογαλία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο) στήριξαν την υποψηφιότητά της.
Πως γίνεται αυτό; Θα αναρωτηθεί κανείς; Μα η Σαοιυδική Αραβία ανήκει στις αγαπημένες χώρες της Νέας Τάξης, η οποία στηρίζει το Ισλάμ και το προωθεί και στην Ευρώπη.
Ως εκ τούτου οι φεμινίστριες στηρίζουν την ισλαμοποίηση, παρά το γεγονός πως απειλούνται οι γυναίκες της Ευρώπης.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η Σαουδική Αραβία πρόσφατα επανεξελέγη στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, παρά το ότι είναι από τις 76 χώρες του κόσμου στις οποίες εφαρμόζεται η θανατική ποινή. Στην πλατεία Ντίρα του Ριάντ, όλη την εβδομάδα παιδιά παίζουν μπάλα, ωστόσο τις Παρασκευές πραγματοποιούν αποκεφαλισμούς κρατουμένων και κρεμούν ακέφαλα πτώματα σε γερανούς. Παρόλα αυτά, βρίσκεται σε μια Επιτροπή που προωθεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Πηγή ➤http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου