Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Χάρη στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκε τέλος..«Έγδυναν» οχήματα και μαγαζιά στη Λαμία

Χάρη στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκε τέλος..«Έγδυναν» οχήματα και μαγαζιά στη Λαμία


Police-Voice blog ➤
Χάρη στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκε τέλος στην δράση ενός ντουέτου που «έγδυσε» από το απόγευμα της Πέμπτης ως τα ξημερώματα της Παρασκευής πέντε οχήματα και περιφραγμένους χώρους καταστημάτων και σπιτιών σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.
Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ο 58χρονος Έλληνας και επέβαινε ο 29χρονος γιος του, βρήκαν στην καρότσα διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και πλήθος ανταλλακτικά και εργαλεία επισκευής αυτοκινήτων που ήταν προϊόντα κλοπών και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια.
Στο φορτηγάκι κατασχέθηκαν ένα ράδιο CD αυτοκινήτου, τέσσερα αμορτισέρ, ένδεκα ψυγεία και ψαλίδια αυτοκινήτων, ένδεκα δισκόπλακες, πέντε ταμπούρα φρένων, τέσσερα πλατό σασμάν, τρεις δίσκοι αμπραγιάζ, τέσσερις σιαγώνες, ένα λεβιέ ταχυτήτων, τέσσερα κλειδιά για μπουλόνια, τέσσερις ιμάντες, οκτώ σιδερογωνίες, ένας γρύλος και μια, μπαταρία αυτοκινήτου!
Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, όλα προέρχονταν από πέντε κλοπές και μια απόπειρα που είχαν διαπράξει οι δράστες και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ το φορτηγάκι τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου