Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ! RIP ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον σπουδαίο ηθοποιό ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ! Τζέντλεμαν ως το τέλος! ΔΕΙΤΕ μερικές από τις καλύτερες ΑΤΑΚΕΣ του! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ! RIP  ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον σπουδαίο ηθοποιό ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ! Τζέντλεμαν ως το τέλος! ΔΕΙΤΕ μερικές από τις καλύτερες ΑΤΑΚΕΣ του! (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Απέραντη θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη τη χώρα η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη. Ενός από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, που μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός από τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες του σε κωμικούς ρόλους, κατάφερε όμως να μας καθηλώσει σε μία σειρά δραματικών ρόλων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
 Μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες
Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 27 Φεβρουαρίου του 1951. Εκεί έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών, όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Το 1967 που πήγε με το φίλο του επίσης ηθοποιό Κώστα Αθανασόπουλο στη σχολή του Μιχαηλίδη ήταν μόλις 16 χρόνων και μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός έκανε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων και αυτό του ναυτικού.
Παντρεύτηκε στα 17 του την Τάρια Μπούρα, αλλά χώρισε γρήγορα. Από αυτόν τον γάμο έχει μία κόρη. Το 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του Χριστίνα.
Έπαιξε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως «Καμικάζι αγάπη μου«, «Τροχονόμος Βαρβάρα«, «Τα Καμάκια«, «Βασικά καλησπέρα σας«. Έχει παίξει πολλούς ρόλους στην καριέρα του, κατά το πλείστον κωμικούς.
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών τραγούδησε το Ήτανε μιά φορά του Νίκου Ξυλούρη. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του αλλά και σε επιθεωρήσεις.
Εκπληκτικές ερμηνείες που άφησαν ιστορία
Κατά την διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, ο Στάθης Ψάλτης μας χάρισε αμέτρητες ανεπανάληπτες στιγμές… Δείτε μερικές από αυτές στα παρακάτω βίντεο…


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου