Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ??? Τραγωδία στη Φωκίδα : Αυτοκτόνησε 48χρονος αστυνομικός! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ RIP

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ??? Τραγωδία στη Φωκίδα : Αυτοκτόνησε 48χρονος αστυνομικός!


Police-Voice blog ➤
Το πρωί ο 48χρονος δεν πήγε στην δουλειά του. Αρχικά οι συνάδελφοι του υπέθεσαν ότι θα ήταν αδιάθετος, αλλά όταν περνούσε η ώρα και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του.
Δυστυχώς οι συνάδελφοι του που έφτασαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Δίπλα από το άψυχο σώμα του συναδέλφου τους ήταν το υπηρεσιακό του όπλο και ένα σημείωμα, με το οποίο ζητούσε «συγνώμη» για την πράξη του.
Ο άτυχος 48χρονος ζούσε μόνος του στο χωριό Μανάγουλη του Δήμου Δωρίδας. Οι συνάδελφοί του και οι συγχωριανοί του έχουν σοκαριστεί κυριολεκτικά, αφού τίποτα στην συμπεριφορά του δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.
Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό αστυνομικό και καλό άνθρωπο που πάντα πρόσχαρα προσπαθούσε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη.
LamiaReport.gr
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΑΞΗ! Α)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...... Ή Β) ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ Α)..!! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ!!!!!!! ΓΙΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ 233 ΔΙΣ (κακούργημα) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΡΚΙΣΘΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ κλπ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !!!!ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΩΦΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!ΟΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ- ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ!!!! ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ! Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!!ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή