Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά! Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών

Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά! Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών


Police-Voice blog ➤
Ο λόγος για την κόρη του Παναγιώτη Φασούλα, τη Μαριέλλα, η οποία είναι πανέμορφη και με ύψος 1,97 δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα χνάρια του στο μπάσκετ, έχοντας, μάλιστα, κοινά στοιχεία με εκείνον.
Η πανέμορφη Μαριέλλα σπουδάζει, με αθλητική υποτροφία, Επικοινωνία στο  Boston College των ΗΠΑ και, ταυτόχρονα, παίζει μπάσκετ. Μάλιστα, πρόσφατα, αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στο Vanderbilt.
«Το πρόγραμμα είναι απίστευτα δύσκολο και, αν δεν έχεις καλή διαχείριση χρόνου, δεν τα καταφέρνεις με τίποτα», λέει, στην Real News, η ίδια και περιγράφει την καθημερινότητά της: «έχω μάθημα νωρίς το πρωί, μετά αμέσως πάω στο γήπεδο και πρέπει να προετοιμαστώ για την προπόνηση, που παίρνει περίπου μία ώρα μέχρι να ντυθώ, να κάνω την προθέρμανση και μερικές ασκήσεις. Μετά από περίπου 6-7 ώρες στο γήπεδο, με σκληρή προπόνηση και βάρη, συνεχίζω με την ομάδα για φαγητό. Στη συνέχεια, ανάλογα την μέρα, θα πρέπει να προλάβω να διαβάσω».
Σε λιγότερο από έναν μήνα, η Μαριέλλα θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς θα ενωθεί με τις συμπαίκτριές της στην Εθνική Ελλάδας για να συμμετάσχουν στο Eurobasket, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 25 Ιουνίου, στην Τσεχία. Μάλιστα, παίζει στην ίδια θέση που έπαιζε ο πατέρας της, ενώ η φανέλα της έχει τον αριθμό 13, όπως και η δική του.
Εκτός όμως από μια καλή παίκτρια είναι και ένα πανέμορφο κορίτσι, η οποία πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες της στα social media. Ας τη γνωρίσουμε…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου