Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ ! ! Ένας τρικαλινός αστυνομικός «Διαμάντι» έσωσε τη ζωή ενός μωρού

 Ένας τρικαλινός αστυνομικός «Διαμάντι» έσωσε τη ζωή ενός μωρού


Police-Voice blog ➤
Με μεγάλη ψυχραιμία και επαγγελματισμό, του πρόσφερε ακαριαία τις πρώτες βοήθειες και στην κυριολεξία του έσωσε στην ζωή.
Την ζωή ενός μωρού ενός έτους έσωσε ένας 29χρονος αστυνομικός από την Οιχαλία Τρικάλων που υπηρετεί στο Α.Τ. Αράχωβας.
Πρόκειται για τον Χρήστο Διαμαντή o οποίος πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της περιπολίας του, συνάντησε τυχαία στον δρόμο, έναν έντρομο πατέρα, που κρατούσε στην αγκαλιά του το μόλις ενός έτους παιδί του, το οποίο φαίνονταν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Ο 29χρονος αστυνομικός με μεγάλη ψυχραιμία και επαγγελματισμό, του πρόσφερε ακαριαία τις πρώτες βοήθειες και στην κυριολεξία του έσωσε στην ζωή (έτσι αποφάνθηκαν αργότερα οι γιατροί που επιλήφθηκαν της κατάστασης) και εν συνεχεία μετέφερε άμεσα τον πατέρα και το βρέφος, σε μονάδα υγείας της περιοχής μας, για τον περαιτέρω έλεγχο της κατάστασης της υγείας του παιδιού.
Ήταν τόσο γρήγορες οι όλες κινήσεις του αστυνομικού, που ακόμα και η μητέρα του παιδιού, για πολλή ώρα δεν ήξερε τι πραγματικά είχε συμβεί παρόλο που βρισκόταν και εκείνη την ώρα του συμβάντος σε σπίτι που διέμεναν στην περιοχή της Αγία Τριάδας Αράχωβας.
Και πάλι συγχαρητήρια στον αστυνομικό που έδειξε πλήρως το ανθρώπινο του πρόσωπο και που έδρασε με υπερβάλλοντα ζήλο.
Πηγή ➤www.trikalaola.gr

1 σχόλιο: