Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΕΡΕΥΝΑ πρώην διαρρήκτες αποκαλύπτουν ποια σπίτια αποφεύγουν να παραβιάσουν!

 ΕΡΕΥΝΑ πρώην διαρρήκτες αποκαλύπτουν ποια σπίτια αποφεύγουν να παραβιάσουν!


Police-Voice blog ➤
25 πρώην διαρρήκτες αποκαλύπτουν ποια σπίτια αποφεύγουν να παραβιάσουν
Οι διαρρήκτες επιλέγουν ποια σπίτια θα παραβιάσουν με βάση κάποια σημάδια που πιθανόν να μην τα έχεις σκεφτείς.
Τα αποτελέσματα από έρευνα που έγινε στην Αγγλία είναι αποκαλυπτικά. Οι επιστήμονες ρώτησαν 25 πρώην διαρρήκτες και οι απαντήσεις του συγκλίνουν σε αρκετά σημεία.
Οι 25 διαρρήκτες απάντησαν σχεδόν ομόφωνα πως τα αναμμένα φώτα και οι ταμπέλες που προειδοποιούν για σκύλους δεν τους τρομάζουν.
Αυτά που θεωρούν αποτρεπτικά για να παραβιάσουν ένα σπίτι είναι οι κάμερες ασφαλείας αλλά και τα φώτα που ανάβουν ύστερα από ανίχνευση κίνησης. Για την ακρίβεια, το 26% των διαρρηκτών που ρωτήθηκαν απάντησαν πως δεν πλησιάζουν σε σπίτια με φωτισμό που ανάβει με φωτοκύτταρο όταν ανιχνεύει κίνηση και το 22% δεν εισβάλλει σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας.
Το 15% των διαρρηκτών απάντησαν πως δεν τους αρέσει να μπαίνουν σε σπίτια με σκύλους που γαβγίζουν ενώ το 11% τόνισε πως τους απωθούν τα φωτάκια από ενεργοποιημένους συναγερμούς.
Ωστόσο, οι διαρρήκτες τόνισαν δύο από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών: 1. ανοιγοκλείνουν τα φώτα ακριβώς τις ίδιες ώρες κάθε μέρα και 2.κλείνουν τις κουρτίνες κάθε φορά που φεύγουν από το σπίτι.
ladiesmagazine.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου